Actie! Gratis upgrade naar een balkonhut!

Boek tijdens de actieperiode uw 10-daagse cruise Noorse Fjorden vanuit Amsterdam met de Costa Mediterranea en ontvang een gratis upgrade naar balkonhut! 

Maak kennis met de Vikingen en adembenemende natuur! Bewonder de fjorden, gletsjers watervallen, meren en rotsen.

De actie is slechts 4 weken geldig (1 t/m 28 februari 2019)

Ontdek het aangrijpend mooie land van de Vikingen en verwen uzelf met een cruise naar de Noorse fjorden, waar u wordt omgeven door een spectaculaire natuur.

Van de hoge kliffen langs de zee tot het noorderlicht en de middernachtzon en van pittoreske dorpjes tot steden als Bergen en Stavanger, tijdens een cruise in Noorwegen ontdekt u ongerepte landschappen, steden en unieke natuurverschijnselen.

Bent u al overtuigd?

Gratis upgrade naar een balkonhut

Route  

Dag   Bestemming

1.         Amsterdam

2.         op zee

3.         Bergen (Noorwegen)

In Bergen werden de eerste huizen gebouwd op Bryggen, de oude Hanze kade. Deze oude wijk van Bergen staat op de Werelderfgoed lijst van UNESCO en is één van de best bewaard gebleven middeleeuwse vestigingen in Noorwegen met de zo typerende huizen. Bezoek het Bryggen Museum en het Hanseatik Museum, ondergebracht in één van de oudste en best bewaard gebleven huizen. Op een doordeweekse dag kunt u slenteren over de beroemde vismarkt met, hoe kan het ook anders, verse Noorse zalm en garnalen. Voor een uniek uitzicht over de stad gaat u met de kabelbaan naar de top van de berg Floien, gelegen op 320 meter hoogte.

4.         Hellesylt / Geiranger (Noorwegen)

Hellesylt is een bekend toeristisch plaatsje aan het einde van de Sunnylvsfjord.    Herkenbaar, midden in het dorp, is de machtige waterval die schuimend en donderend naar beneden komt.  De Hellesylt waterval en de kliffen die Horindalsvannet, Europa's diepste meer induiken, zijn slechts enkele van de verbluffende spektakels die u hier staan te wachten. Het indrukwekkende Geirangerfjord staat sinds 2005 op de lijst van Werelderfgoed van de UNESCO en wordt algemeen gezien als de mooiste fjord van Noorwegen.

5.         Åndalsnes (Romsdalsfjord, Noorwegen)

Het kleine toeristenstadje Andalsnes is een goed uitgangspunt voor diverse excursies naar de omringende natuurgebieden. Naast de Rodven Staafkerk uit de 13e eeuw en het klimmuseum, dat de geschiedenis van het bergbeklimmen in Noorwegen toont, heeft het verder niet veel te bieden. Het is echter een goed uitgangspunt voor diverse excursies naar prachtige natuurgebieden.

6.         Flam (Noorwegen)

Het havenplaatsje Flam ligt aan het uiteinde van de Aurlandfjord en is omgeven door steile berghellingen, klaterende watervallen en diepe dalen. De vele wandelroutes en kajaktochten maken van Flam een geliefde bestemming. De grootste attractie is de wereldberoemde spoorlijn, de Flamsbanen, tussen Myrdal en Flam.

7.         Stavanger (Noorwegen)
Stavanger is de vierde stad van Noorwegen. Het is een stad met internationale allure en een rijk verleden en is het centrum van de olie-industrie in Noorwegen. De regio heeft niet alleen prachtige fjorden en majestueuze bergen maar ook mooie stranden. Ten noorden van de stad begint de 42 kilometer lange Lysefjord, één van de mooiste fjorden van Noorwegen met de beroemde rots de Preekstoel. 

8.         op zee

9.         Bremerhaven (Duitsland)

Bremerhaven is een havenstad in het noorden van Duitsland en vormt samen met de stad Bremen de deelstaat Vrije Hanzestad Bremen. Bremerhaven is de grootste stad aan de Duitse Noordzeekust. Hier vindt u tal van musea zoals het Klimahaus. Bremerhaven, het Duitse scheepvaartmuseum en het Zoo am Meer museum waar   u allerlei (zee)dieren tegen komt.

10.       Amsterdam

Vertrekdata:

  • 26 mei 2019
  • 4 juni 2019
  • 13 juni 2019
  • 6 en 15 juli 2019
  • 7 en 16 augustus 2019

een Italiaanse rederij waarbij het beste van Italië aan boord centraal staat

Het schip Costa Mediterranea

Costa Mediterranea is een middenklasse schip van circa 2100 passagiers en geïnspireerd op de oude adellijke palazzo's van het Italiaanse schiereiland. Het biedt het beste van Italiaanse elegantie, met verfijnde details en een rijke collectie van kunstwerken.

Het schip heeft 12 bars en 4 restaurants (buffet en a la carte) waaronder het a la carte Ristorante degli Argentieri (restaurant van de zilversmeden) is uniek en spectaculair in zijn genre. Het is verrijkt met 139 artistieke stukken in zilver. Het Club- en Specialiteitenrestaurants Burgheria en Pizzeria hanteren een toeslag.

Fooien zijn altijd bij de prijs inbegrepen.  

Aan boord is ook een theater van drie verdiepingeneen casino, discotheek, winkels, 4 zwembaden, een sportterrein en hardloopparcours in de buitenlucht, een uitgebreide gym en Ischia Spa. Tevens is er een kids- en tienerclub.

Uw hut

Uw hut is voorzien van thermostaat instelbare airconditioning, interactieve flatscreen satelliettelevisie, haardroger, kluisje, altijd beschikbare steward, minibar en 24 uur per dag roomservice (inclusief bij Comfort Premium hut), wifiverbinding (inclusief bij Comfort Premium hut).

Verder zijn er diverse soorten hutten met verschillende kenmerken:

Bij type Basic en Classic hutten kan het zijn dat u beperkt zicht heeft en/of Frans balkon i.p.v. normaal balkon. De grootte van de hut en de locatie op het schip verschilt en is afhankelijk van het gekozen tarief. 
Bij type Comfort Premium kunt u de ligging en hutnummer zelf uitkiezen.

De actie is slechts 2 weken geldig van 1 t/m 15 februari 2019

Details

Basic balkonhut – Inclusief fooien

Comfort Classic balkonhut - Inclusief fooien, dranken tijdens de maaltijden, mogelijk beperkt zicht en/of Frans balkon.

Comfort Premium balkonhut - Inclusief fooien, dranken 24/7, 250MB WIFI, roomservice, keuze in dinerziting en ligging hut. Beste ligging en een beperkt zicht en/of Frans balkon.

Noorse Fjorden vanuit Amsterdam

De Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor de reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.

 

Zoek op kaart?