Cruiseschepen terug op zee!

Hieronder hebben de Cruise-Specialisten een overzicht voor u gemaakt van de schepen welke op dit moment weer varen.

AIDABij de opstart zijn enkel gasten met de Duitse nationaliteit welkom aan boord, vanaf 1 november 2020 zijn alle Europeesche gasten welkom.


 

Logo Costa CruisesCosta Deliziosa en de Costa Diadema varen langs Italiaanse bestemmingen. Vanaf 10 oktober start de Costa Smeralda en het nieuwste schip Costa Firenze zal vanaf 27 december op de Westelijke Middellandse zee gaan varen. 


Logo Croisi EuropeHet schip La Belle des Océans vaart vanuit Nice rondom Corsica.Logo Hapag-LloydHet expeditieschip Hanseatic Inspiration en de cruiseschepen Europa en Europa2 varen vanuit Hamburg naar Scandinavië.

 

MSC CruisesSinds augustus is de MSC Grandiosa in de Westelijke Middellandse zee aan het varen, vanaf eind oktober gaat ook de MSC Magnifica in de Middellandse zee varen.

PonantSinds juli is Ponant met verschillende schepen van start gegaan. Op dit moment varen er 4 schepen rond de UK, Middellandse zee, Corsica en langs de Adriatische kust.

 

Logo SeaDream Op 20 oktober maakt de SeaDream I een trans-atlantische overtocht vanuit Rotterdam naar Barbados.


Logo TUI Cruises3 Schepen van TUI Cruises - Mein Schiff zijn in de vaart, waarbij je alleen op zee bent.


Logo Variety Cruises Vanuit Athene vaart Variety cruises routes naar de Griekse Eilanden.

 

Tevens zijn er diverse Europeesche riviercruise rederijen die al sinds deze zomer varen op bijvoorbeeld de Rijn, Donau en Douro.

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op.

Zoek op kaart?