Geniet van een cruise tijdens de feestdagen

Boek nú om zeker te zijn van een scherpe prijs!

Genieten van de overweldigende Caribbean of wilt u niet te ver vliegen en kiest u voor een Canarische eilanden cruise?

Of gaat u liever naar het Midden Oosten? Op enkele uren vliegen van Nederland ligt het Midden-Oosten. Eindeloze woestijnen met kamelen en torenhoge wolkenkrabbers. Het Midden-Oosten staat voor een cruisevakantie met contrasten. 

Een dag geen zin om aan wal te gaan? Ook dat kan…. heerlijk uitslapen, boekje lezen aan het zwembad, laten verwennen in de Spa of mee doen aan een van de vele activiteiten die op het schip worden georganiseerd…. Wat u wilt! Alles kan, niks moet.

’s Avonds vermaakt u zicht aan boord; na een heerlijk diner in het hoofd- of buffetrestaurant bekijkt u een fantastische show in het theater en nuttigt u nog een drankje in een van de vele bars

Is 1 week vakantie te kort? Uw Cruise-Specialist stelt graag uw reis op maat samen! Zo kunt u bijvoorbeeld voor en/of na de cruise nog aan land overnachten, een rondreis maken, transfers en vluchten bij boeken.

Cruise met de feestdagen

Cruiseschepen met veel faciliteiten

Ontspan en geniet gedurende uw cruise.

Cruise met de feestdagen

Ook voor kinderen is er van alles te doen; denk aan een kidsclubs, crèches met toezicht, speelruimte, peuterbad, aquapark en tienerdisco's. Er is een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een cruise te combineren met een aantal dagen in de vertrek- of aankomsthaven of een week in een strand hotel of vakantiepark in de omgeving.

U kunt (afhankelijk van de haven) met de auto of het vliegtuig naar de inschepingshaven.

Wij stellen graag voor u een complete reis samen.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op 088-4450101 Naar contactformulier

 

Zoek op kaart?