MSC Cruises

 

Health & Safety

BOEK EN CRUISE MET VERTROUWEN DEZE WINTER EN ZOMER 2022

Het toonaangevende protocol van MSC stelt de veiligheid van gasten en bemanning voorop

MSC Cruises lanceerde haar zomer 2022 campagne in het kader van het 'Cruise met vertrouwen' programma dat bevestigt dat haar toonaangevende gezondheids- & veiligheidsprotocol, duidelijk & flexibel boekingsbeleid, robuuste maar eenvoudige vaccinatie- & testvereisten en terugkeer naar zelfstandige excursies tijdens tussenstops van toepassing zullen zijn op alle afvaarten tot en met zomer 2022.

MSC Cruises

 

Speciale Covid Protection Verzekering 

CPP: HET MSC COVID-19 PROTECTION PLAN 

Tijdens uw cruise is uw gezondheid en veiligheid onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat u uw liefde voor cruisen en de zee met echte gemoedsrust kunt blijven delen. Voordat u gaat cruisen kunt u ons Covid Protection Plan (CPP) bijboeken voor slechts € 25 per persoon voor cruises in de Middellandse Zee & Noord-Europa en € 29 voor cruises in het Caribisch gebied, de Franse Antiilen en de Emiraten, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Kinderen tot en met 1 jaar worden zonder extra kosten door de verzekering gedekt.

MSC CruisesFlexibel Boekingsprogramma

FLEXIBEL UW BOEKING WIJZIGEN 15 DAGEN VOOR VERTREK

 • 21 dagen in het geval van een Fly & Cruise-pakket
 • Boek t/m 31 maart  2022 uw cruise voor vertrekken tot en met 31 maart 2023

MSC Cruises 

Wintercruise 21-22 in Noord-Europa

MSC MAGNIFICA VANUIT IJMUIDEN

Ontdek de mooiste bestemmingen voor wintercruises tijdens een cruise van 7 nachten in Noord-Europa aan boord van de MSC Magnifica, die zal cruisen naar vijf van de meest populaire Europese steden: 

 • Hamburg (Duitsland)
 • IJmuiden (voor Amsterdam - Nederland)
 • Zeebrugge (voor Brugge en Brussel - België)
 • Le Havre (voor Parijs - Frankrijk)
 • Southampton (voor Londen - VK)

Met verlengde verblijven in de haven tot 12 uur, biedt MSC Cruises alle gasten de mogelijkheid om echt het meeste uit hun tijd aan wal te halen, alleen of in alle comfort tijdens een MSC-excursie aan wal in Noord-Europa 2022.

Of het nu gaat om een gezinsvakantie met kinderen, een romantische uitje voor twee of een leuke reis met vrienden, een cruise van MSC Cruises 2022 is de perfecte wintervakantie om onder te dompelen in de magische sfeer van de kerstmarkten, de hartige en warme seizoensgebonden gerechten en meerdere ervaringen in een winterwonderland. Mis deze kans niet om te genieten van het ultieme winterse uitje, boek nu uw Europese cruise bij MSC Cruises. 

MSC Cruises

 

Zomer 2022 afvaarten met nieuwe promotie

GRATIS UPGRADE ACTIE

Genieten van uw uitzicht op zee was nog nooit zo betaalbaar! Gratis upgrade actie op een grote selectie afvaarten voor de zomer 2022 voor zowel het Caribisch gebied, Noord-Europa als de Middellandse Zee. Boek nu een balkonhut voor de prijs van een hut met zeezicht. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen*, u hoeft alleen nog maar uw favoriete hut te kiezen.

De luxe van een balkonhut was nog nooit zo betaalbaar dus verwen uzelf met een prachtig zeezicht en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen! 
Als kers op de taart kunt u nu ook op geselecteerde afvaarten onze suites en Yacht Club tegen een gereduceerd tarief boeken. 

 

ACTIEVOORWAARDEN

 • Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 december 2021 t/m 15 februari 2022
 • Indien men kiest voor een afvaart uit de aanbieding INCLUSIEF drankpakket:
  • Het Easy all inclusive drankpakket is inclusief voor alle personen in de hut
  • Kinderen ontvangen het Non-Alcoholisch drankpakket

 MSC Cruises

 

MSC Cruises

Neem voor meer informatie contact met uw persoonlijk reisadviseur op.

Zoek op kaart?