Exclusieve Cruise-Specialisten actie!

Boek voor 1 maart 2020 uw Oceania cruise en ontvang een GRATIS fles Dom Perignon. 

Aan boord van de schepen Marina & Riviera kunt u sinds kort genieten van de Dom Perignon Experience. Het restaurant La Reserve combineert zes unieke gerechten met Dom Perignon’s geprezen champagnes.

Indien u uw Oceania Cruise voor 1 maart 2020 boekt ontvangt u van de Cruise-Specialisten een gratis fles Dom Perignon* bij uw reisbescheiden, dan kan de voorpret al beginnen. 

* niet van toepassing op groepscruises.

Bij Oceania Cruises staat culinair genieten hoog in het vaandel!

Oceania Cruises kenmerkt zich door bekroonde reisroutes, een uitmuntende keuken en perfecte prijs-/kwaliteit verhouding cruiseschepen. Klein maar fijn en elegant!

Aan boord van een de Oceania schepen, in de vijfsterren categorie, ervaart u ongeëvenaarde stijl en comfort. De sfeer is informeel, gezellig en elegant.

Oceania Cruises is bij uitstek een rederij voor 'foodies'; fijnproevers hebben Oceania Cruises al ontdekt.

De rederij is marktleider op het gebied van diversiteit aan bestemmingen dankzij de meer dan 180 havens waar wordt aangemeerd in Europa, China en het Verre Oosten, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerika, Midden-Amerika en het Caribisch gebied.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op 088-4450101 Naar contactformulier

Oceania Cruises

 

 

Zoek op kaart?