60% korting voor 2e persoon met de rederij Royal Caribbean!

Boek voor 30 juni 2019 

Boek en bevestig voor 30 juni 2019 een Royal Caribbean afvaart en profiteer van 60% korting voor de 2e persoon! Vertrek van de cruise moet op of na 01 juni 2019 zijn, alle hut categorieën komen in aanmerking voor de korting!

Voorwaarden:

  • Actie is alleen van toepassing op nieuwe individuele boekingen, geboekt en bevestigd voor 30 juni 2019
  • Vertrek van de cruise moet plaatsvinden op of na 01 juni 2019.
  • 60 % korting wordt berekend over het cruisefare, niet over havengelden, taxes en eventuele fooien.
  • 60% aanbod is combineerbaar met Crown & Anchor kortingen en Next Cruise aanbiedingen, niet combineerbaar overige kortingen en/of aanbiedingstarieven.
  • De korting is reeds in de vermelde prijzen verwerkt.
  • Crown & Anchor korting is niet combineerbaar met boordtegoed actie.
  • Boordtegoed actie is niet geldig op alleenreizenden tarieven.
  • De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken.

 

Cruise Caribbean

Neem contact op 088-4450101 Naar contactformulier 

 Royal Caribbean cruises Caribbean

De rederij Royal Caribbean

Royal Caribbean is door het brede aanbod en goede service, geschikt voor iedereen en door het informele karakter aan boord ideaal voor mensen die voor het eerst gaan cruisen. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De ijsbaan, het surfpark en de klimwand in de schoorsteen zijn een aantal (sportieve) voorbeelden van wat de rederij te bieden heeft.

Door de samenwerking met DreamWorks Animation® kan men zomaar Shrek en andere karakters tegen het lijf lopen. Op de schepen van Royal Caribbean zult u zich geen moment vervelen!

Er is zoveel te doen aan boord van een Royal Caribbean schip! Zweef aan een kabelbaan hoog boven de boardwalk, schaatsen, surfen in de FlowRider en klimmen op de klimwand zijn een greep uit het grote aanbod. Uiteraard zijn er diverse zwembaden maar ook een 9-hole golfbaan. 

Ga winkelen in de Royal Promenade of een terrasje pikken in Central Park….alles is mogelijk. Royal Caribbean is de enige rederij met een licentie voor het opvoeren van volledige Broadway shows als Hairspray, Cats en Mama Mia.

Uiteraard kunt u ook een gokje wagen in het casino of een heerlijk drankje in één van de vele bars nuttigen.

Aan boord van Ovation of the Seas heeft u de mogelijkheid om te sky diven, krijgt u een cocktail van een robot en heeft u 360 graden uitkijk over de oceaan in North Star. Uiteraard mogen een fitness en spa niet ontbreken. (faciliteiten zijn afhankelijk van klasse schip)   

Logo Royal Caribbean Cruises

Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. De korting is reeds in onderstaande prijzen verwerkt.

 

Zoek op kaart?