Royal Caribbean Cruises

Een spectaculair programma voor zomer 2022 in Europa!

Royal Caribbean Cruises zomer 2022

Met Royal Caribbean International verken je Europa in de zomer van 2022 op een nieuwe manieren. Geniet van een geweldige mix van schepen, nieuwe routes en bestemmingen in de hele regio - van Italië en Israël tot de Britse eilanden en de poolcirkel. Gasten kunnen cultuurrijke avonturen beleven aan boord van schepen die nieuw zijn in de Middellandse Zee en Noord-Europa.
De Brilliance of the Seas vaart een geweldige route vanuit Venetië en de Voyager of the Seas gaat haar eerste seizoen in de Baltische Zee varen.
De Anthem, Allure en Odyssey of the Seas komen ook naar Europa voor een geweldige zomer vol herinneringen!

Vanaf nú is het zomer 2022 seizoen al te boeken!

Vertrek vanuit Italië voor een Middellandse Zee cruise

De Odyssey keert terug naar Rome en vaart routes van 8 en 10 dagen naar de Griekse eilanden en Turkije en 12 nachten "Holy Land Sailings".
Genieten van zonovergoten bestemmingen, de schilderachtige kusten en oude ruïnes van Santorini, Mykonos, Athene en Rhodos, Griekenland; Ephesus, Turkije; Napels / Capri, Italië; en Haifa en Jeruzalem, Israël.

Het schip de Brilliance of the Seas bezoekt de meest aanlokkelijke steden en beroemde strandbestemmingen van de Middellandse Zee en vaart 8 daagse routes naar Griekenland en Kroatië en de Griekse eilanden. Na het vertrek vanuit Venetië kunnen gasten pittoreske kuststeden verkennen, zoals Dubrovnik en Athene, en genieten van de veelkleurige wateren en stranden van Mykonos en de taverna's aan het water van Santorini.

Ontdek Europa vanuit Spanje 

De Oasis Class keert terug naar Barcelona met het schip Allure of the Seas die koers zet naar de westelijke Middellandse Zee. Gedurende een 8 daagse cruise breng je een bezoek aan Rome, Napels / Capri en Florence / Pisa. Vertrek vanuit Rome is voor deze cruise ook mogelijk.

De Vision of the Seas introduceert nieuwe 9 daagse cruises naar de westelijke Middellandse Zee in de zomer. Vanaf september zijn er kortere afvaarten van 8 dagen gedurende de herfst. 

Britse en Baltische avonturen  

De Voyager of the Seas begint in 2022 aan haar eerste Noord-Europese seizoen en biedt 8 , 11 en 12 daagse cruises in de Baltische Zee aan met vertrek vanuit vanuit Kopenhagen (mei tot juni en augustus)
In de maand juli is het vertrek vanuit Stockholm. Geniet van de betoverende natuur van de Noorse fjorden of ga cultuur snuiven in de steden Tallinn en Sint-Petersburg.

De Jewel of the Seas vaart een gevarieerde mix van reisroutes van 13 dagen van Amsterdam naar diverse bestemmingen, waaronder IJsland, de Britse eilanden, de poolcirkel en de Noorse fjorden.

In mei 2022 komt de Anthem of the Seas aan in Southampton en begint aan een reeks cruises van 8, 13 en 15 dagen naar Noord-Europa, het Iberisch schiereiland, het westelijke deel van de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden.

Neem voor meer informatie contact met uw Cruise-Specialist op!

Allure of the Seas

 

 

Zoek op kaart?