Scherp geprijsde afvaarten vanuit Nederland!

Vertrek comfortabel vanuit Amsterdam, IJmuiden of Rotterdam

De Cruise-Specialisten heeft op geselecteerde afvaarten nu wel héél scherpe prijzen!

Kiest u voor een cruise welke vertrekt vanuit Nederland, dan start uw reis comfortabel en ontspannen. U reist met de auto of openbaar vervoer naar de cruiseterminal.

Cruisehaven Amsterdam

De Passenger Terminal Amsterdam ligt achter het centraal station. De taxi kan tot aan de deur rijden, er is een parkeergarage voor de deur en de tram stopt op een steenworp afstand.

Het centraal station ligt op circa 10 tot 15 minuten lopen. Naast de cruise terminal ligt het Mövenpick hotel, dus mocht u liever voor de cruise 1 nacht naast de haven overnachten, dan is dit ook mogelijk.

De ideale vertrekhaven voor uw cruise met vertrek vanuit Nederland!

Cruisehaven Rotterdam

De Cruise Terminal van Rotterdam ligt aan de Wilhelminakade en de tram stopt op 250 m. afstand. Naast de cruisehaven ligt een parkeergarage en tegenover de haven ligt hotel New York.

Rotterdam Centraal station ligt niet op loopafstand, maar met een taxi bent u er zo!

Cruisehaven IJmuiden

De cruiseterminal van IJmuiden ligt aan de IJmondhaven. IJmuiden heeft ook een uitwijk-cruiseterminal nabij de grote aanleghavens van de cruiseferry’s naar Groot-Brittannië. Steeds meer cruiseschepen beginnen en eindigen hun cruise in IJmuiden. 

Bushalte Badweg ligt dichtbij de Felison Cruiseterminal. Deze Connexxion bushalte ligt aan de andere kant van de dijk tegenover de Cruiseterminal.
Een taxi vanuit Amsterdam CS kost circa 60 euro.

HAL Noorse Fjorden aanbieding

Bel 088-4450101  Naar contactformulier

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. De Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met organisaties wereldwijd.

Bekijk hieronder de aanbiedingen!

 

Zoek op kaart?