Mein Schiff – TUI Cruises

Premium All Inclusive cruises

Gun uw spaarrekening ook eens vakantie!

Wat als een droom klinkt, wordt aan boord van de Duitstalige Mein Schiff vloot waarheid!

Met het Premium All Inclusive programma zijn de meeste maaltijden, meer dan 100 merkdrankjes en ook de fooien inclusief. Theoretisch gezien kunt u zonder nog een cent te betalen na een fantastische cruise ontschepen!

De vloot van TUI bestaat uit 6 schepen met 4 of 5 sterren, aan boord geniet u van een hoog service niveau. De stijlvol ingerichte hutten laten u tijdens uw cruise thuis voelen.

Geniet van overheerlijke specialiteiten restaurants, zoals Cliff 24 met heerlijke grillgerechten en het hoofdrestaurant Atlantik met een uitgebreide menukaart.

Komt tot rust in de uitgebreide spa of maakt u liever gebruik van de vele sportfaciliteiten? In de avond geniet u van een drankje in een van de bars of lounges, waagt u een gokje in het casino of u geniet van een schitterende musical in het theater!

TUI Cruises - Mein Schiff 

Speciaal voor u geselecteerd:

15 Daagse Cruise Kaapverdië en de Azoren
Schip: Mein Schiff Herz vanuit Tenerife naar Madeira
Data: 21/11/2019, 02/01/2020 en 30/01/2020
Prijs: vanaf € 1.299 p.p.

Ontdek de schitterende natuur van de Kaapverden en de Azoren en het bloemeneiland Madeira tijdens deze 2 weekse cruises. Uw cruise begint op Tenerife en vaart naar Mindelo en Praia op Kaapverdië. Op de Azoren brengt u een bezoek aan Praia de Vitóriaen en Ponta Delgada!

Cruise Azoren en Kaapverdië

Deze cruise is ook als pakket cruise inclusief vlucht en transfers ter plaatse vanuit Dusseldorf of Keulen te boeken vanaf € 1.749 p.p.

Uiteraard stellen wij ook graag de reis voor u samen inclusief vluchten vanuit Nederland of België

Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op 088-4450101 Naar contactformulier

Zoek op kaart?