Waarom niet nu?

Speciale actie voor cruises vanaf de zomer van 2019 tot aan de lente van 2020

Vroegboeken loont! Want wie nu een cruise voor de zomer van 2019 tot aan de lente van 2020 boekt profiteert van veel voordeel!

  • Gratis vlucht en transfer voor Middellandse zee cruises 
  • Gratis upgrade naar luxere type hut
  • Drankenpakket inclusief (geldig voor boekingen tot 31 januari 2019)
  • Korting op excursies
  • Voor suite gasten ook nog een boordtegoed tot USD 600

 De actie loopt tot 28 februari 2019!

 

Holland America Line

Het gratis drankenpakket geldt voor alle cruises met vertrek uit Europa. Dit Signature drankenpakket kent een waarde van maar liefst $52 per persoon per dag. 

Fly & Cruise: wanneer men een cruise naar de Middellandse Zee boekt, zijn daarnaast de vluchten en de transfers van luchthaven naar cruiseterminal inbegrepen. Een voorbeeld hiervan is een 10-daagse cruise met de Koningsdam vanuit Rome op 10 mei voor slechts €1999 per persoon. Deze Fly&Cruise actie geldt tot en met 28 februari 2019.

De upgrade actie; boek een binnenhut en ontvang een gratis upgrade naar een buitenhut. Boekt u een buitenhut, dan ontvangt u een upgrade naar een balkonhut (afhankelijk van afvaart, datum, schip en route)

Het boordtegoed (tot $600 voor suitegasten) kan ingezet worden bij de specialiteitenrestaurants, spa, excursies, aankopen in de winkels, drankjes en meer.

Cruises die in aanmerking komen voor de ‘Waarom niet nu’ aanbieding zijn naast Europa afvaarten o.a. de Alaska Land+Sea Journeys, EXC In-Depth cruises en cruises naar Azië, Australië en Nieuw Zeeland, Canada & New England, het Caribisch gebied, Cuba, Hawaï, de Mexicaanse Riviera, Panamakanaal en Zuid Amerika.

De Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor de reismogelijkheden contact met uw Cruise-Specialist op.Logo HAL

 

Zoek op kaart?