Ga deze zomer nog op cruise! 

Profiteer van het aangename klimaat en bezoek mooie stranden en schitterende steden en dorpjes rond de Middellandse zee.

Het Vaticaan in Rome, de Ramblas in Barcelona, de ommuurde stad Dubrovnik, het gezellige Palma de Mallorca........

Terug aan boord geniet u van alle faciliteiten welke het schip u te bieden heeft! ’s Avonds vermaakt u zicht aan boord; na een heerlijk diner in het hoofd- of buffetrestaurant bekijkt u een fantastische show in het theater en nuttigt u nog een drankje in een van de vele bars. 

Meivakantie

Cruiseschepen met veel faciliteiten

Ontspan en geniet gedurende uw cruise.

AIDAnova mei vakantie

Een dag geen zin om aan wal te gaan? Ook dat kan…. heerlijk uitslapen, boekje lezen aan het zwembad, laten verwennen in de Spa of mee doen aan een van de vele activiteiten die op het schip worden georganiseerd…. 

Ook voor kinderen is er van alles te doen; denk aan een kidsclubs, crèches met toezicht, speelruimte, peuterbad, aquapark en tienerdisco's. Er is een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een cruise te combineren met een aantal dagen in de vertrek- of aankomsthaven of een week in een strand hotel of vakantiepark in de omgeving. U kunt (afhankelijk van de haven) met de auto of het vliegtuig naar de inschepingshaven.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u ook cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Bel 088-4450101 Naar contactformulier 

 

Zoek op kaart?