• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Arno Lijkendijk

Cruise-Specialist uit Driehuis

Tollenslaan 10
1985 AS Driehuis
06-11230683
info@ninotravel.nl

Uw Cruise-Specialist Arno Lijkendijk

Na meer dan 65 cruises zelf gemaakt te hebben, mag ik mij dan ook gerust de ultieme cruise-specialist noemen!

Uw droomcruise begint dus hier!

Ik heb gecruised van de zgn. FUN klasse schepen tot het meest Ultra Luxe segment, ik heb het dus allemaal zelf ervaren en meegemaakt. Meer dan 35 verschillende schepen en tientallen verschillende maatschappijen behoren tot mijn reiskompas. 

Ik ben tevens trots en blij met mijn erkenning als Ambassador namens CLIA, de toonaangevende organisatie voor de cruisemarkt wereldwijd.

Dus of u zich nu uitgebreid wilt laten verwennen door uw butler op uw eigen balkon, u compleet wilt laten verwennen in de Spa, of samen met uw kinderen van de waterglijbaan af wilt om later te genieten van heerlijke Sundaes op het dek. De adviezen die u van mij krijgt zijn altijd de eerste plaats vanuit eigen ervaring. U mag er op vertrouwen en rekenen door mijn cruise ervaring precies weet wat ik u adviseer. Geen cruise passagier is gelijk, net als geen cruise maatschappij hetzelfde is. Er is voor iedere smaak wel iets te vinden.

Voor de exclusieve rustzoeker die unieke havens wil bezoeken zijn er de kleine, ultra luxe schepen met max. 300 of 400 passagiers. En voor de actieve familie die van ‘s ochtends vroeg tot diep in de nacht actie en feest willen, zijn er de grotere schepen met soms wel 5000 passagiers. 

Een ding hebben ze allemaal gemeen, u bent iedere dag weer in een nieuwe haven en het zal u aan comfort en verwennen nooit ontbreken. 

Onbekend maakt onbemind

Helaas bestaan er over cruises nogal veel (vooral onterechte) vooroordelen. Maar echt........ de tijd dat cruisen alleen voor oude mensen zou zijn of de angst moeten hebben om je te vervelen zijn echt allemaal al heel lang passé. Niets is zo gevarieerd als een cruise-vakantie. Waar men wel een weekje all inclusief hotel boekt, wordt de optie van een cruise vaak vergeten. Maar een cruise is juist hetzelfde en tegelijkertijd nog heel veel meer.

Een cruise is de meest all inclusieve vakantie die u ooit zult ervaren.

Wat is er nu leuker en meer vakantie dan elke ochtend uw gordijnen open te doen en een nieuwe uitdagende stad of bestemming voor uw ogen te laten ontwaken.

Maar een goed bewaard geheim is om, als het schip in de haven ligt, er voor te kiezen om juist aan boord te blijven. Terwijl het overgrote deel van de passagiers van boord is, heeft u het schip grotendeels voor u alleen. Tijd om u in alle rust lekker te laten verwennen in de Spa of kapsalon of bij het zwembad te genieten van het gevoel alsof u op uw eigen privé jacht bent beland.

Want zeg nu eerlijk, welke vakantie maakt het nu mogelijk om zoveel of zo weinig te doen als u zelf wilt, terwijl alle comfort en luxe van uw eigen schip met u mee vaart? Van een cruise voor week tot misschien wel een volledige wereldcruise, waarin in u in een paar maanden tijd de hele wereld rond vaart. Een onbeschrijfelijke ervaring. U mag het zeggen!

Waarom boekt u uw cruise bij NINO Travel & Cruises?

Simpelweg omdat wij cruisen zijn! Cruisen zit diep in onze aderen verweven en wij zijn er simpelweg van overtuigd dat er niemand beter in staat is om die liefde aan u over te brengen.

 • Wij kennen de cruise markt door en door.
 • Als onze adviezen komen voort uit eigen ervaring.
 • Wij helpen u tevens bij uw vluchten, hotelovernachtingen, huurauto en transfers. Kortom, uw hele reis van vertrek tot thuiskomst geregeld onder 1 dak.
 • Bij ons beschikt u over korte en directe lijnen, waarbij wij uw privacy ten allen tijden hoog in het vaandel hebben. U kunt bij ons terecht via telefoon of email. Maar vanzelfsprekend komen wij ook graag, op afspraak, bij u thuis om al u wensen in alle comfort en rust te bespreken.
 • Wij staan voor onafhankelijke en objectieve prijs- en reisvergelijking en altijd een persoonlijk, individueel en op maat gemaakt advies.
 • Wij zijn thuis in alle facetten van de cruisemarkt. Van zeecruise tot riviercruise en van expeditie cruise tot thema cruise.

Kortom, NINO staat niet voor niets voor: No Is No Option en dat is precies wat u van ons mag verwachten.

Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet gooit u ook snel de trossen los. Ahoy. 

Contact

Telefoon: 06-11230683

Mail: info@ninotravel.nl 

Hartelijke groet,

Arno Lijkendijk 

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Cruise-Specialisten in uw regio. Schrijf je nu in!