• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Clara Gruben

Cruise-Specialist uit Bilthoven


Bilthoven
06-27109448
clara@claraschoice.nl

Uw Cruise-Specialist Clara Gruben

HET IS MIJN PASSIE OM U TE VOORZIEN VAN DE MEEST SCHITTERENDE CRUISE-ERVARINGEN

Wat leuk dat u mijn pagina bij de Cruise-Specialisten bezoekt. Mijn naam is Clara Gruben. Sinds 1996 ben ik werkzaam in de mooie cruisebranche. Inmiddels durf ik mijzelf wel een cruise-specialist te noemen.

Lang geleden maakte ik mijn eerste cruise als studiereis. Vooraf had ik dezelfde vooroordelen die ik ook nu nog vaak hoor: dat het alleen voor rijke senioren zou zijn, dat je ‘opgesloten zit’ op een schip, etc. Maar toen ik twee dagen aan boord was, heb ik naar huis gebeld met de mededeling: dit gaan wij ook doen! Eerst nog met jonge kinderen, later met tieners en nu varen ze als jong volwassenen nog steeds graag mee. Maar ik cruise ook graag met mijn partner.

Hoeveel cruises ik al gemaakt heb? Ik ben opgehouden met tellen: door de jaren heen heb ik al zo veel mooie continenten en bestemmingen per cruise mogen bezoeken,  met veel rederijen en schepen. Ik weet als geen ander dat er voor iedereen een passende rederij en cruise is. Daarom voorzie ik ook u graag van een prachtige cruise-ervaring.

CRUISE-BESTEMMINGEN

Waar gaan mijn cruises naartoe? Op deze veel gestelde vraag heb ik maar één kort, simpel antwoord: overal waar zee is. De Middellandse Zee, Noorse fjorden, Baltische Staten en het Caraïbische gebied zijn veelgevraagde cruisebestemmingen. Maar er zijn ook prachtige vaarroutes in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Bent u een natuurliefhebber? Dan zou een cruise naar Alaska niet mogen ontbreken op uw wenslijstje. Maar ook Spitsbergen, de Galapagos-eilanden, het Amazonegebied en Antarctica behoren tot de ultieme wensbestemmingen voor natuurliefhebbers. Ik heb ze allemaal bezocht en adviseer u graag.

OP MAAT

Geen enkele cruise is hetzelfde: iedere reis is persoonlijk en op maat gemaakt. Al mijn gasten hebben namelijk elk hun specifieke wensen. Denk aan accommodatie, vliegreis of landbezoek voor of na de cruise. Ook de keuze in rederijen en accommodaties aan boord (van binnenhut tot suite) is ruim, met elk specifieke voordelen wat betreft ligging en eigenschappen. Bovendien verschillen de schepen en rederijen in grootte, klasse en prijs. Zo wordt elke cruise er één op maat. Ik denk graag met u mee.

WAAROM CLARA’S CHOICE?

Vaak hoor ik van gasten dat ze na een avond surfen op het internet door het ‘water de zee’ niet meer zien. Of dat ze in de verschillende zoekmachines en bij callcenters geen goede vergelijking kunnen maken op basis van de ingevoerde criteria. Door rechtstreeks met rederijen contact te zoeken, worden appels met peren vergeleken. Het risico bestaat dat u een cruise boekt die niet bij u past. Mijn advies spitst zich meteen toe op uw persoonlijke wensen. Indien gewenst vergelijk ik meerdere schepen, vaarroutes en accommodaties. Wordt u reis daardoor duurder? Nee, integendeel. Door de inkoopkracht bij de Cruise Specialisten krijgt u van mij de scherpste tarieven en/of promoties (inclusief aanvullende services als vliegreizen, hotelverblijf of landprogramma). Mijn service is altijd inclusief, want ik vind dat behoren bij elke cruise!

BIJZONDERE CRUISES – GROEPSREIZEN – THEMAREIS ENZ.

Een huwelijksreis, een familiecruise, een groepsreis voor een bedrijf, een laatste-wens-cruise… ik heb het allemaal al eens georganiseerd. Graag bespreek ik persoonlijk met u de mogelijkheden. Geen zorgen: de organisatie van de gehele reis is in mijn handen.

CRUISE-ADVIES BIJ U THUIS

Vindt u het prettig om bij u thuis, bij wijze van spreken aan de keukentafel, geadviseerd te worden over uw cruiseplannen? Natuurlijk kan dat. Ik maak dan een kosteloze en geheel vrijblijvende afspraak met u. Ik beantwoord graag al uw vragen. Voor mijn kantoor hanteer ik geen vaste openingstijden. U bent vrij mij overdag, ’s avonds en in het weekend te bellen, mailen of te whatsappen. Als ik kan, reageer ik meteen of bel anders zo spoedig mogelijk terug. Gaan we met elkaar in zee? Dan regel ik voor u alle administratieve handelingen, zoals het invoeren van uw personalia en het inchecken. Uw reisbescheiden ontvangt u per post. Kortom: ik neem u dan al het werk uit handen, zodat u heerlijk kunt genieten van de voorpret en uw reis!

TOT SLOT

Een cruise is een heerlijke vakantie, een luxe manier van rondreizen zonder uw koffer steeds in- en uit te pakken. Aan boord geniet u van uitgebreide maaltijden, het zonnedek of uw eigen privé-balkon en faciliteiten als het theater of de spa. Tijdens de bezoeken aan land bent u vrij om er zelf op uit te gaan: slenteren door een historische binnenstad bijvoorbeeld. Maar u kunt ook meegaan met een mooie excursie. Na een dag vol ontdekkingen komt u dan weer terug in uw eigen accommodatie en geniet u van alle comfort van uw varende hotel.

Ook het uitzoeken ervan, het advies, de beslissing welke cruise u boekt, de voorpret… het mag allemaal een feestje zijn… 

IK DOE WAT IK BELOOF!

Hartelijke groet,

Clara Gruben

Contact

Tel: 06-27109448

Mail: clara@claraschoice.nl