• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Dianne Hoffer

Cruise-Specialist uit Hoogkarspel

Meerkoet 86
1616 GJ Hoogkarspel
0228-564255
dianne.hoffer@cruise-specialisten.nl

Uw Cruise-Specialist Dianne Hoffer

Graag stel ik mijzelf aan u voor

Mijn naam is Dianne Hoffer en ik ben werkzaam als zelfstandig reisondernemer bij The Travel Club. Mijn passie is reizen en door een keer meegevraagd te worden door mijn collega als reisleider van een groepscruise, was ook ik verkocht! Inmiddels heb ik al diverse cruises gemaakt met diverse rederijen en schepen bezocht.

Een cruise vakantie heeft een groot aantal voordelen

U pakt slechts 1 keer uw koffer uit en gedurende de cruise ontdekt u vele bestemmingen. 

De dag begint met een zo uitgebreid ontbijt als u wenst en vervolgens kunt u aan wal om de bestemming te verkennen, lekker te gaan winkelen of op een terrasje genieten.

Na de lunch heerlijk ontspannen in het wellness center of aan het zwembad.

In de avond wacht in 1 van de restaurants een uitgebreid diner en de avond kunt u afsluiten met een gokje in het casino een bezoek aan het theater of aan dek onder het genot van een drankje en zicht op zee. Weer een volmaakte dag ten einde en u gaat naar de hut voor een heerlijke nachtrust. En de volgende dag bent u weer op een nieuwe bestemming.

Een reis van A tot Z!

Naar wens regel ik uw cruise-reis van A tot Z.

Denkt u bijvoorbeeld aan een cruise in combinatie met een rondreis, een stedentrip of camping voor of na de cruise. Ik zorg dat alles op elkaar aansluit en perfect geregeld is.

Maar ook de transfers, (privé) excursies en de reservering voor dat ene fantastische restaurant of gave theatervoorstelling vóór, tijdens of na de cruise.

Tevens ben ik gespecialiseerd in groepscruises met of zonder thema. Diverse grote en kleine groepen help ik op weg de juiste cruise te vinden al dan niet onder mijn reisbegeleiding. Neem bv de danscruise. Een keer per jaar een week lang cruisen door de Middellandse zee.

Een event met 150 tot 250 personen waarin workshops en feesten in diverse dansstijlen worden gegeven. Ik regel alles wat hierbij nodig is oa zalen, muziekinstallaties, vluchten, transfers enz. om dit event tot een succes te maken. Hierop ga ik ook mee als reisbegeleiding met een eigen service desk.

Al eens gedacht aan teambuilding op een van de prachtige cruiseschepen? Vele rederijen hebben in en outdoor activiteiten op hun schepen. Ook kan er een activiteit geregeld worden in buitenlandse steden/landen. Er zijn al cruises vanaf 3 - 4 dagen of met vertrek vanuit Nederland. Doe eens wat anders!

Wilt u met een groep of uw bedrijf ook eens een groepscruise maken dan help ik u er graag bij.

Graag ben ik voor uw volgende cruise uw persoonlijke cruise specialist.

Voor alle cruises kunt u bij mij terecht. Als cruise specialist adviseer ik u graag over de verschillende rederijen. Iedere rederij heeft een eigen stijl en formule. Een uitgebreide kennis hierover is van noodzakelijk: wenst u een groot schip met veel faciliteiten, of kiest u liever een intiemer schip? Uiteraard zijn de route, de gastronomie, uitstraling, sfeer en faciliteiten aan boord ook zeer bepalend bij het maken van de juiste keuze. Daarom navigeer ik u graag meteen vanaf de oriënterende fase door het overweldigende aanbod naar de cruise waar u zich prettig bij gaat voelen. 

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Tot snel!

Contact

Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Tel: 0228-564255

E-mail: dianne.hoffer@cruise-specialisten.nl