• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!
 • boeken via een adviseurs

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Hélène Hammerstein & Terry vd Berg

Cruise-Specialist uit Tilburg


Tilburg
013-4683698
helene.terry@cruise-specialisten.nl

Cruise-Specialisten Hélène & Terry

Wij stellen ons graag voor!

Wij zijn Hélène Hammerstein en Terry van den Berg, reisadviseurs en Cruise-Specialisten van The Travel Club. Ruim 35 jaar zijn wij actief in de reisbranche en cruisen is ons in die jaren in ons bloed gekropen. Een unieke manier van reizen!

Onze kennis en ervaring

Al in 1997 ontdekten wij het fenomeen cruisen en sinds die tijd zijn wij in de gelukkige omstandigheid geweest om vele cruises te mogen maken met verschillende rederijen in alle segmenten en over zeeën en oceanen in alle uithoeken van de wereld. 

Wij voelen ons door deze prachtige en unieke cruise-ervaringen rijk!

Wij geven advies op maat en weten je over alle ‘ins- en outs’ zorgvuldig te informeren.
Niet enkel door onze cruise-ervaring maar ook door de kennis die we op hebben gedaan, en nog steeds doen, door onze vele scheepsbezoeken. Tijdens deze scheepsbezoeken worden wij zeer nauwkeurig geïnformeerd over de mogelijkheden van de rederij en haar schepen.

Wij weten welke cruise bij jou past.

Cruisen is inmiddels voor velen bereikbaar geworden en voor eenieder is er inmiddels wel een passende cruise ontworpen!
Er is echter zoveel cruiseaanbod dat het belangrijk is de cruise te boeken die bij je past en niet alleen de cruise maar ook de soort hut tijdens de cruise.
Afhankelijk van jouw interesses en wensen adviseren wij je op maat zodat je de reis kunt maken die bij je past en zodoende mooie herinneringen creëert die je voor altijd zult koesteren!

Van een romantische en/of luxe reis met z’n tweetjes, een uitbundige reis met de kinderen of een gezellige familie- of vriendenreis en ook cruisen met een grote groep; voor iedereen is er een passende cruise en wij adviseren je hierover graag persoonlijk.

Cruisen is voor JONG en oud!

Cruisen is allang niet meer een invulling van een reis voor “alleen ouderen”. Er zijn natuurlijk behoorlijke verschillen tussen de vele rederijen, maar wij weten haarfijn wat wel en niet geschikt is voor welke generatie (gezinssamenstelling of groep), voor welke behoefte, wens en lifestyle! Denk aan het cruisen met kleinere kinderen die zich aan boord kostelijk vermaken met andere kinderen, zoals bijvoorbeeld in de kidsclub. Of de opgroeiende jeugd die ’s avonds elkaar ontmoeten in de dancing, vroeger Disco genoemd. Denk ook aan de snelle eigentijdse reiziger en aan de reiziger die van culinaire luxe houdt in een klassieke setting.

Cruisen op een schip met een basketbalveld en/of ijsbaan of cruisen op een prachtig zeilschip, het bestaat allemaal!

Cruisen heeft veel voordelen

Het comfort en gemak van een rondreis terwijl je niets tekortkomt en onderweg van alles beleefd is het uitgangspunt van de cruise! Je pakt slechts één keer je koffer uit (!) en laat je vervolgens in de watten leggen, culinair verrassen en uitgebreid entertainen terwijl je dag voor dag de wereld verkent! Bezoek de mooiste steden en pittoreske dorpen, proef de kleuren en culturen en laat je verrassen door de ongerepte natuur en haar ‘wildlife’. Er is voor iedere droomwens wel een cruise te vinden! 

Rust heerlijk uit op zo’n heerlijk comfortabel ligbed - wellicht zelfs op je eigen balkon - en geniet ‘gewoon’ van de zee die aan je voorbijgaat en de adembenemende uitzichten. Iedere ochtend een uitgebreid ontbijt, in de middag een goede lunch en indien gewenst allerlei snacks tussendoor en vervolgens een uitgebreid diner in de avond. Frisdranken, koffie en thee zijn over het algemeen inbegrepen, maar alle denkbare drankjes zijn te bestellen, goede wijnen, tropische cocktails tot de beste gedestilleerde dranken. Afhankelijk van de rederij zijn ook alcoholische dranken inbegrepen of word er op voorhand de mogelijkheid geboden om drankpakketten naar keuze te boeken. Geniet in de avond van prachtige shows, en wat dacht je ervan om een gokje te wagen in het casino? De fiches zijn echter op voorhand niet af te kopen…

Expeditie cruises

Prachtige zeereizen naar alle uiteinden van de wereld inclusief begeleiding en lezingen van wetenschappers zoals biologen die u haarfijn alles vertellen over de flora en fauna van de gebieden die u aandoet. Alaska, Groenland, Spitsbergen, de Noordpool, het Amazonegebied, Galapagos, Papoea-Nieuw-Guinea, Antarctica en nog zoveel meer unieke plekken op deze aarde.

Perfect te combineren

Een (expeditie-)cruise is tevens uitstekend te combineren met een mooie rondreis op maat of een stedentrip. Een rondreis Florida met aansluitend een week cruisen in de Caraïben. Een expeditie-cruise naar Antarctica in combinatie met de wonderen van Argentinië en Chili? Een lang weekend Barcelona of Venetië en vervolgens de Middellandse zee bevaren. ‘Sydney, here we come’ en daarna varen naar de ongerepte natuur van Nieuw-Zeeland? Het indrukwekkende Hongkong en vervolgens een cruise langs de kust van Vietnam, Thailand en Maleisië. Wat te denken van een paar dagen Dubai en vervolgens cruisen naar Oman of cruisen van het exotische Mauritius, via Madagaskar naar het idyllische Zanzibar en aansluitend de ‘grote trek’ beleven in de Serengeti, Tanzania. 

Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Groot en klein

Er bestaat een groot verschil tussen de verschillende rederijen; het type schip, het serviceniveau en de vaarroutes met de havens die worden aangedaan. Schepen met een capaciteit van meer dan 5000 passagiers tot schepen met minder dan 20 passagiers. Echt kleinschalig en met slechts een aantal hutten of datzelfde luxe privé-jacht speciaal voor jou gecharterd om samen met familie of vrienden een mooie tijd te hebben of gewoon het leven te vieren. 

Laat je niet afschrikken door de grote van het schip, de prijs-kwaliteitverhouding staat bij nagenoeg alle rederijen zéér hoog in het vaandel. Je zult er versteld van staan!

Wij ontnemen alle zorgen rondom het boeken van een cruise

Bij het boeken van een cruise komt veel kijken. Het kiezen van de goede locatie van de hut op het schip, wat voor type hut, welke klasse, de eventuele (drank-)pakketten en excursies, welke zitting te kiezen worden voor het diner en nog veel meer. “Hoe zit het met de havengelden en de fooien voor het personeel, het visum om bepaalde landen binnen te mogen komen?” 

Details die allemaal belangrijk zijn om zodoende op voorhand exact te weten waar je aan toe bent en zodoende ongestoord te kunnen genieten van jouw cruise, zonder verrassingen. 

En meer…

 • Assistentie bij het invullen van de vele formulieren en het inchecken
 • Wij kunnen de aansluitende vluchten voor u verzorgen (IATA)
 • Transfers van de luchthaven naar het schip en weer andersom
 • Hotelovernachtingen aansluitend op de cruise (verplicht voor bepaalde afvaarten)
 • (privé-)Excursies
 • Landarrangementen voor of na de cruise
 • Het visum voor de landen waar dit nodig is
 • Reis- en annuleringsverzekeringen
 • Wij zijn 24/7 bereikbaar!


Kortom, wij organiseren als Cruise-Specialisten uiterst professioneel jouw voorgenomen cruise en verder alles wat daarbij komt kijken! Het gaat er immers om dat je volop kunt genieten van de voorpret en nog meer van de cruise zelf om er zodoende een onvergetelijke herinnering aan over te houden.

En daar doen wij het voor!

Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Met nautische groet, 

Hélène Hammerstein en Terry van den Berg

Reisadviseurs en Cruise-specialisten