• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!
 • boeken via een adviseurs

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Henny Hagenaars

Cruise-Specialist uit Bergen op Zoom


Bergen op Zoom
06-51113160
henny.hagenaars@cruise-specialisten.nl

Uw Cruise-Specialist Henny Hagenaars

Bedenk wanneer u éénmaal een cruise maakt de kans groot is dat u verkocht bent! Want voor de meeste mensen die het een keer proberen blijft het niet bij die ene keer.

Welkom op mijn cruise-site!

Sinds 1995 ben ik actief in de reiswereld en heb al heel wat van de wereld mogen zien. Toen ik mijn eerste cruise maakte was ik meteen verkocht! Met scheepsbezoeken, studiereizen en het maken van cruises tijdens mijn eigen vakanties houd ik mijn kennis op peil. In 2023 maakte ik cruises langs de Franse Antillen, op de Middellandse Zee, langs IJsland en Groenland, over de rivier Douro in Portugal en langs de oostkust van Zuid-Afrika. Het cruisevirus heeft ook mij flink te pakken!

Complete vakantie

Het grote comfort van cruisen is toch wel dat je aan het begin van je cruise je koffer 1 keer uitpakt terwijl je lekker op rondreis gaat. Iedere dag meert het schip aan op een nieuwe bestemming en heb je over het algemeen de hele dag om deze bestemming te verkennen. Tegenwoordig kun je bij bijna alle rederijen all-inclusive bijboeken. De service, het eten en entertainment zijn van hoge kwaliteit. Een complete vakantie dus!

Welk schip, welke rederij?

De keuze is reuze tegenwoordig: van kleinschalige boutique-schepen tot 6 sterren plus, van luxe jachten met maximaal 30 personen tot vakantieparadijzen met bioscoop, theater, kartbaan, klimwanden, waterglijbanen etc. Door mijn eigen cruise-ervaring met rederijen als Holland America Line, Royal Caribbean, MSC-Cruises, Costa Cruises, AIDA, CroisiEurope, Norwegian Cruise Line, Azamara, Pullmantur, Seadream, Silversea en TUI Cruises/Mein Schiff en de vele scheepsbezoeken kan ik u goed informeren wat voor u de beste keuze is.

Welk vaargebied?

Alle wereldzeeën worden tegenwoordig bevaren door de rederijen. Kiest u voor de Middellandse Zee, de Caribbean, Noord-Europa, Azië, het Midden-Oosten, Azië of en expeditiecruise naar Antartica? De keuze is aan u.

Combineer uw cruise eenvoudig met een accommodatie op het vasteland!

Een cruise laat zich uitstekend lenen voor een combinatie met een verblijf op het vasteland: begin uw reis relaxed met een aantal nachten op het vasteland, ga vervolgens aan boord van uw luxe varend hotel en sluit uw vakantie eventueel af met nog enkele dagen op het vasteland.

Multigeneratie reizen

De zogenaamde Multigeneratie reizen, waaronder als cruise, zijn helemaal in! Oma en Opa die met de kinderen en kleinkinderen samen een mooie cruise beleven. Voor iedereen is er genoeg te beleven aan boord. Zo beleef je samen een geweldige vakantie waarbij je onbetaalbare momenten met elkaar deelt.

Vertrekken vanuit Nederland

Jaarlijks zijn er vele afvaarten vanuit Nederland. Ervaar het gemak van een cruise vanuit Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden.

Uw zekerheid

Voor uw financiële zekerheid ben ik als Cruise-Specialist van The Travel Club aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA.

Een geslaagde cruise valt of staat met een goed reisadvies!

Mail of bel me gerust. Mijn reisadvies is gratis voor u, want u betaalt bij mij dezelfde prijs die ook de rederijen aan u zouden berekenen.

Sea you later!

 

Telefoon: 06-51113160

E-mail: henny.hagenaars@cruise-specialisten.nl

Henny Hagenaars