• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Ingrid Jansen

Cruise-Specialist uit Zwartewaal

Ossewei 63
3238 XL Zwartewaal
0181-657643 / 06-46435258
ingrid.jansen@cruise-specialisten.nl

Uw Cruise-Specialist Ingrid Jansen

Travel is the only thing that makes you richer! Don’t miss the Boat.

Graag stel ik mijzelf aan u voor

Ingrid Jansen, Cruise-Specialist van The Travel Club gevestigd in Zwartewaal. Sinds 1992 ben ik werkzaam in de reisbranche en reizen is mijn passie.

Cruisen is toch alleen voor ouderen? Ik als Cruise-Specialist van The Travel Club gooi alle vooroordelen ‘over boord’! Cruisen is voor ALLE doelgroepen

Families

Met name de nieuwe grotere cruise schepen spelen in op families met kinderen tot 17 jaar. Deze schepen zijn een pretparken op zee met faciliteiten voor iedere leeftijdsgroep van baby tot tiener. Denk aan zwembaden met glijbanen, kidsclub, tienerclub, kinderopvang maar ook sportparken en vele leuke activiteiten. Costa Cruises, AIDA, MSC Cruises en Norwegian Cruise Line bieden naast deze faciliteiten ook aantrekkelijke kinderkortingen. Meer info. Ook Royal Caribbean, Carnival Cruise Lines en Disney Cruise Lines hebben geweldig veel kinderfaciliteiten aan boord.

Koppels

Afhankelijk van uw interesses qua bestemmingen en activiteiten en wensen qua luxe is er een ruime keuze uit 4 tot 6 sterren cruise rederijen. Denk hierbij aan Celebrity Cruises, Holland America Line, het concept schip in een schip ‘MSC Yachting’ op een MSC cruise schip, Seabourn en Oceania Cruises. Voor de actieve cruise (zeil-) passagier bieden wij cruise vakanties met Star Clipper zeilschepen aan. Voor een bijzondere ervaring op een kleinschalig boutique cruise schip met een hoog service niveau kan ik u van harte (uit eigen ervaring) cruise vakanties met SeaDream aanbieden. En je hebt ook nog een overtreffende trap, Regent Seven Seas Cruises, een rederij waar niet alleen de drankjes en maaltijden zijn inbegrepen maar ook dagelijks een ruime keuze uit excursies. Dit heeft als voordeel dat u op een ontspannen manier desgewenst kennis maakt met de medepassagiers.

Alleenreizende

Er zijn steeds meer rederijen welke inspelen op de alleenreizende cruise passagier. Op de laatst nieuwe cruise schepen van de Holland America Line, AIDA en Norwegian Cruise Line worden speciale 1-persoonshutten aangeboden en op geselecteerde afvaarten van de Star Clipper zeilschepen kunnen alleenreizende zonder toeslag gebruikmaken van een tweepersoonshut. Bij deze laatste rederij worden tevens thema cruises zoals bijvoorbeeld ‘Yoga’ georganiseerd. Ook Club Med heeft single vriendelijke afvaarten, er geldt soms maar een toeslag van 10% tot 50%.

Minder valide cruise reizigers

In samenwerking met een van onze specialistische partners bieden wij cruisevakanties aan. Veelal met cruise schepen van de Holland America Line naar verschillende bestemmingen op individuele maar ook in groepsverband aan voor reizigers met een lichamelijke en/of niet-aangeboren hersenletsel. Er wordt rekening gehouden met zorg naar behoefte, individuele vrijheid en desgewenst begeleiding door enthousiaste en ervaren vrijwilligers.

Natuurliefhebbers

Enkele rederijen van 4* tot 7* richten zich op expeditie-cruise bestemmingen of Noorwegen, Groenland, IJsland maar ook bijvoorbeeld Alaska, Galapagos en Antarctica.

Veelal is een expeditie cruise hoger geprijsd dan een reguliere cruise maar naar de expeditie bestemmingen is het tevens mogelijk om met een voordeligere rederij te cruisen. Met bijvoorbeeld AIDA vaart u vanuit noord Duitsland naar de mooiste expeditie bestemmingen zoals onder andere Groenland.

Vertrekken vanuit Nederland

Jaarlijks zijn er vele afvaarten vanuit Nederland, ervaar het gemak van een cruise vanuit Amsterdam of Rotterdam. 

Thema- en groepscruises

Vele rederijen spelen in op de wensen van de klant. Zo worden er afvaarten voor specifieke doelgroepen georganiseerd, denk aan singles, alleenstaande ouderen of liefhebbers van fietsen, wijnen (met lezing van vinoloog), golf, yoga, bridge en feesten met DJ’s aan boord. Ik help u graag bij het vinden van de cruise die bij u past. De thema cruises zijn super leuk om te doen met een groepje (sport-)vriend(in)en.

In samenwerking met gerenommeerde cruise rederijen organiseren wij een groepscruise, zo ook met de ms Nieuw-Statendam van de Holland America Line naar de Noorse Fjorden & Noordkaap. Meer info. 

Elke dag een andere bestemming

Hoe vaak bezoekt u verschillende bestemmingen en landen in één vakantie? Waarschijnlijk zelden. Toch is dat met een cruise eerder regel dan uitzondering. Doorgaans vaart het schip ’s nachts naar de volgende bestemming, zodat u na het ontbijt meteen op pad kunt. Op deze manier ontdekt u elke dag een andere bestemming en doet u bijzondere ervaringen op. Denk aan stads bezoeken, bijzondere excursies maar ook aan outdoor activiteiten zoals mountainbiken of het spelen van een rondje golf. 

Wereldcruises en Grand Voyages

Unieke cruise vakanties, een zogenaamde ‘once in a lifetime experience’ hiervoor bent u bij mij ook aan het goede adres. Cunard is een van de rederijen welke gespecialiseerd is in dit type cruises. Meer info. 

Een cruise als onderdeel van uw vakantie

Een cruise kan prima gecombineerd worden met een stedentrip, autorondreis of hotel. Als Cruise-Specialist van The Travel Club verzorg ik graag uw complete vakantie. Van vervoer vanaf thuis, vluchten, parkeerplek in de haven of transfers van/naar de cruise terminal, benodigde visa document, verzekeringen en desgewenst excursie en restaurant reserveringen. U hoeft alleen nog maar te genieten. Meer info. 

Om optimaal te genieten van uw CRUISE vakantie is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Rekening houdende met het gezelschap, vaargebied, beste reistijd, rederij en cruise schip, welke het beste bij u past en ik help u hier graag bij. Bekijk hier de voordelen van een cruise. 

Mijn cruise- en zeilvakantie ervaringen

Als cruise fan heb ik met schepen van de volgende rederijen in het Caribisch gebied en Noord-Europa gevaren:

 • Royal Caribbean Cruises
 • Norwegian Cruise Line
 • Sunsail
 • SeaDream 

Tevens wordt mijn kennis regelmatig up to date gehouden door presentaties en trainingen van de diverse rederijen en bezoek ik regelmatig cruiseschepen op het moment dat ze in een haven liggen. Ik heb onder andere schepen bezocht van de volgende rederijen:

 • Holland America Line
 • Feenstra Rijn Line rivier cruises
 • Princess Cruises
 • AIDA Cruises
 • MSC Cruises

Tevens bezoek ik de jaarlijkse workshop van CLIA Nederland, de Internationale brancheorganisatie van cruiserederijen. 

Contact

Bel of mail voor een afspraak en uw cruise vakantie begint bij u thuis!

Telefoon 0181-657643 of 06-46435258

E-mail ingrid.jansen@thetravelclub.nl

Kijk voor alle overige reizen zoals zonvakanties, wintersport, rondreizen, etc. op www.thetravelclub.nl/ingridjansen

Uw persoonlijke Cruise-Specialist Ingrid Jansen "Laat uw cruise vakantie mijn passie zijn"