• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Kees en Ingrid

Cruise-Specialist uit Rotterdam

Rotterdam Airport 17
3045AP Rotterdam
010-8209845
info@travelslide.nl

Uw Cruise-Specialisten Kees Kooijmans & Ingrid van den Heuvel

TOEN WIJ UIT ROTTERDAM VERTROKKEN….

Ingrid van den Heuvel en Kees Kooijmans van Cruise Vertrekpunt zijn gevestigd op de luchthaven van Rotterdam The Hague  Airport, wij helpen u graag met de keuze van het juiste cruiseschip en de bestemming.

Wij vinden het fantastisch om klanten die nog nooit een cruise hebben gemaakt te helpen met de juiste keuze van het schip. Deze zal heel anders zijn voor een familie, een groep van meer dan tien of de klant de graag een schip wil reserveren waar juist geen kinderen op meevaren.

Wij zijn het enigste bureau in Nederland wat het verschil van de cruiseschepen kan laten zien. Regelmatig organiseren wij presentaties in onze presentatieruimte waar speciale VR kuipstoeltjes voor u klaar staan en wij u graag een wandeling over verschillende cruiseschepen laten maken. 

Wij laten u in 360 graden de verschillende hutten, restaurants en zwembaden zien Wij zijn het vorig jaar  op 24 verschillende schepen geweest en hebben daar zelf de 360 graden opnames gemaakt. Ook dit jaar zullen wij weer een aantal cruiseschepen gaan  bezoeken.

Voor zomer 2020 hebben wij vanuit de haven van Rotterdam een aanbod van ruim honderd afvaarten en wij hebben ook al mogelijkheden voor de zomer 2021, van zes verschillende rederijen o.a.  de Holland America Line, AIDA, MSC, Cruise Maritime Voyages . 

Als extra service bieden wij onze klanten  een  incheck service in de terminal aan en een taxi service van huis naar de terminal en naar huis voor maar ene euro, vraag even naar de voorwaarden.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn er diverse mogelijkheden vanaf Barcelona, Palma de Mallorca , Rome, Tenerife en Las Palmas o.a. met TUI Cruises met Mein Schiff, Costa en Carnival. Vertrekt u vanaf Rotterdam The Hague  dan heeft u vrij parkeren op onze parkeerplaats op Rotterdam The Hague Airport.

Voor de meer ervaren cruisereiziger  hebben wij mogelijkheden naar het Verre Oosten, Caribische gebied en Antartica, o.a met de Azamara, Royal Caribbean, Celebrity en als topper Hapag LLoyd. Wij hebben een keuze uit 23 verschillende rederijen.

Wij ontzorgen u graag en reserveren de extra’s  zoals transfers, hotelovernachtingen, excursies, autohuur, vluchten en houden rekening met uw speciale wensen. 

Kijk alvast op ons eigen You Tube kanaal van Cruise Vertrekpunt en bezoek onze Facebook pagina. Weet u het al of bent u opzoek naar de prijs, wilt u online reserveren dat kan op onze website 

Maak nu een afspraak, de koffie staat altijd klaar!

Tel: 010-2450955

Ingrid en Kees

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Cruise-Specialisten in uw regio. Schrijf je nu in!