• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!
 • boeken via een adviseurs

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Leontine Nijenhuijzen

Cruise-Specialist uit Hendrik-Ido-Ambacht

Fonteinkruid 60
3344 CB Hendrik-Ido-Ambacht
06-41544553
leontine.nijenhuijzen@cruise-specialisten.nl

Uw Cruise-Specialist Leontine Nijenhuijzen

Meer dan 80% van de cruisers houdt het niet bij één cruisevakantie en dat is niet voor niets. Ook ik ben een repeater. Voor mij is cruisen genieten van het uitzicht, turend over zee, ontspannen met een boek en een drankje, maar ook heerlijk genieten van een gezellig avond op het pooldek en dan de volgende ochtend wakker worden in een nieuwe haven. En dit alles zonder je koffer opnieuw in en uit te pakken.

Cruisen kunt u overal ter wereld. Het leuke is dat u van verschillende bestemmingen een snufje meekrijgt van de verschillende landschappen en culturen.

Aan de hand van uw wensen kan ik goed inschatten welke rederij voor u de leukste ervaring met zich mee kan brengen. Iedere rederij heeft een eigen stijl en formule en een uitgebreide kennis hierover is van onschatbare waarde: de grootte van de schepen, de route, uitstraling, sfeer en faciliteiten aan boord zijn zeer bepalend bij het maken van de juiste keuze. Het juiste schip maakt de perfecte cruise beleving!

Ik denk met u mee: uitleg en eventueel reservering van extra opties zoals drankenpakketten, shows, spabehandelingen aan boord, excursies, entreebewijzen en restaurantreserveringen zoals aan boord als aan de wal.

Een cruisevakantie is tegenwoordig voor iedereen, voor jong en oud, voor de single, de verliefde koppeltjes, ook voor kinderen is er genoeg te beleven.De voorzieningen en vormen van entertainment aan boord zijn talrijk, waar menig luxehotel jaloers op kan zijn. Dat cruisen alleen voor ouderen zou zijn is al lang achterhaald. De modernere cruiseschepen zijn steeds vaker uitgerust met sportieve voorzieningen voor jong en oud. Wat dacht u van een gigantische wildwaterglijbaan, klimwand, schaatsbaan, botsauto's, prachtige theaters, keukens voor kookworkshops, danszalen met verschillende muziekstijlen, een grote keuze uit specialiteitenrestaurants en nog véél meer. 

Cruises met comfortabel vertrek vanuit Nederland

Er vertrekken ook cruises vanuit Nederland, ideaal voor de reiziger die niet wil of kan vliegen. 's ochtends zit u thuis nog aan de koffie, enkele uren later scheept u in en kan uw vakantie onmiddellijk beginnen.

Een complete reis

Naar wens regel ik ook alles eromheen, van planning tot en met thuiskomst. Denkt u bijvoorbeeld aan:

 • Een cruise in combinatie met een stedentrip, rondreis of fly-drive
 • Het vervoer van uw huisadres naar de luchthaven of cruiseterminal en vice versa
 • Advies met betrekking tot de juiste visa en verzekeringen voor u en uw reisgenoten
 • Begeleiding en advies bij onvoorziene gebeurtenissen
 • De transfers en (privé-)excursies op de bestemmingen die u aandoet tijdens uw reis
 • De reservering voor dat ene leuke restaurant of bijzondere theatervoorstelling vóór, tijdens of na de cruise

Mijn cruise ervaring

Natuurlijk ben ik zelf ook een groot fan van het cruise product, heb al vele passagiers geboekt en spreek ik ook uit eigen ervaring.  

Tevens wordt mijn kennis regelmatig up to date gehouden door presentaties en trainingen van de diverse rederijen en bezoek ik regelmatig cruiseschepen op het moment dat ze in een haven liggen.  

Ook aan uw zekerheid is er gedacht: 

Voor uw financiële zekerheid ben ik als Cruise-Specialist van YourTravel aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en IATA.

Bel of mail voor een afspraak en uw cruise vakantie begint bij u thuis!

Contact

Telefoon: 06-41544553
Mail: leontine.nijenhuijzen@cruise-specialisten.nl

Kijk voor alle overige reizen, zoals zonvakanties, wintersport, rondreizen, weekendje weg, stedentrips e.d. ook eens op mijn andere website.