• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Lien Luigjes

Cruise-Specialist uit Nijkerk

Van Furstenburchstraat 5
3862 AW Nijkerk
033-2459193 / 06-10021706
lien.luigjes@cruise-specialisten.nl

Cruise-Specialist Lien Luigjes

Ga niet de boot in maar kies de cruise die bij u past!  Er is een cruise voor iedereen!

Graag stel ik mij aan u voor.

Mijn naam is Lien Luigjes. Sinds 1995 ben ik al werkzaam in de reisbranche en boek vanaf die tijd al cruises. Ik heb zelf meerdere cruises gemaakt met diverse rederijen in Noord Europa/Oostzee, Zuid Europa, Dubai /Midden oosten en Caribisch gebied. Ook heb ik veel cruiseschepen bezocht. Inmiddels is één van mijn passies dan ook CRUISEN! Ik durf mij derhalve wel een specialist te noemen.

Onder deze link vindt u een lijst van alle door mij bezochte schepen https://travel-specialist.nl/scheepsbezoeken.html  en gemaakte cruises.

Welke cruise en rederij past bij u?

Bij de keuze van een cruise heeft men vaak de neiging om alleen naar de route en de prijs te kijken en niet naar de rederij en welk schip deze cruise gaat doen.
Van groot belang is dat u een cruise maar vooral ook een rederij en schip kiest dat bij u past! U kunt dit vergelijken met de keuze van een hotel, appartement of woning.

De één voelt zich lekker in een kleinschalig 2* hotel en de ander in een 5* luxe resort of een familie resort met veel faciliteiten of juist een adults only hotel. De één wil veel vermaak, de ander juist rust. Ieder mens is verschillend! Hetzelfde geldt voor de rederij waar u mee gaat cruisen, hiertussen zijn grote verschillen!

Uw schip is immers uw hotel gedurende de cruise en daar moet u zich wel happy voelen! Van groot belang is derhalve een goed advies bij het uitzoeken van uw cruise. Doordat ik zelf diverse cruises met verschillende rederijen heb gemaakt, daarnaast ook veel schepen heb gezien en trainingen gevolgd, kan ik u goed adviseren om een juiste keuze te maken.

Cruisen is geschikt voor alle leeftijden en ook voor rustzoekers!

Veel gehoorde vooroordelen zijn: een cruise is toch alleen voor ouderen, het is zo druk met zoveel mensen tegelijk, het is duur, we zitten alleen maar op zee.
Dit alles is niet waar! Er zijn cruises die juist zeer geschikt zijn voor jongeren of voor hele families (grootouders, kinderen, kleinkinderen) met veel vertier aan boord en actieve excursies. Maar er zijn ook kleine intieme schepen voor degenen die geen massa willen en meer rust.

Er zijn zelfs grote jachten en grote 4-5 master zeilschepen waar u met een veel kleiner gezelschap een cruise kunt maken (ca. 175 personen.) Een totaal andere cruise ervaring! Cruises zijn er in alle prijsklassen. Bij diverse rederijen mogen kinderen vaak tot 17 jaar gratis verblijven in de hut van de ouders of krijgen een hoge korting. Er zijn cruises op basis van (semi) all inclusive of er kan er kan een drankenpakket bijgeboekt worden. Een cruiseschip vaart ‘s avonds en ‘s nachts en ligt overdag in een haven waar u van alles kunt gaan ondernemen, georganiseerd of op eigen houtje.

Route en verschillenden gebieden

Cruises worden wereldwijd aangeboden. Er zijn echter veel verschillen tussen de diverse bestemmingen. Sommige gebieden bestaan uit voornamelijk stranden en eilandjes terwijl andere juist cultuur en natuur gericht zijn.

Elk jaar zijn er in het zomerseizoen ook veel cruises die vertrekken vanuit Amsterdam of Rotterdam naar diverse oorden.
Op de ene bestemming kunt u vanuit de haven makkelijk zelf wat ondernemen terwijl dat op andere bestemmingen niet handig is en u betere georganiseerde excursies kunt doen. Zaken die bepalend zijn voor het slagen van uw droomvakantie en dus een goed advies verdienen!

Soorten cruises

Bekendste zijn de cruises met grote of kleine cruiseschepen wereldwijd.
Maar er zijn ook speciale expeditie cruises naar Antarctica, naar de noordpool of Galapagos eilanden. Deze zijn er van eenvoudig tot luxe.

Of vaar mee met de diverse postboten van de Hurtigruten langs en door de Noorse Fjorden en Lofoten. Dit wordt veelal de mooiste zeereis ter wereld genoemd! Kleinschalige schepen met een goede hut en rust aan boord, er op gericht om te genieten van de prachtige natuur. Deze varen 365 dagen per jaar een vaste route. Ook leuk om te combineren met een autorondreis door Noorwegen. Uw auto mag nl. mee aan boord!

Dan zijn er nog diverse riviercruises op rivieren wereldwijd. Ook deze zijn niet alleen voor ouderen!! Denk bijvoorbeeld aan Myanmar, Egypte, Rusland, USA waar prachtige rivierroutes zijn. Met een riviercruise vaart men vooral overdag en gaat u uiteraard ook onderweg van boord.

Cruise i.p.v. een rondreis

Heeft u plannen voor een rondreis, denk dan ook eens aan een cruise! U bezoekt in korte tijd veel havens en doet in elke haven weer andere indrukken op. Uw koffer is heerlijk uitgepakt in uw hut, geen gesjouw. Eenmaal terug aan boord kunt u heerlijk genieten van het schip, diner en evt. avondprogramma terwijl het schip u naar de volgende haven brengt.

Combinatie met landarrangement

Cruises zijn ook leuk te combineren met een verblijf op een eiland of vaste land. Denk bijvoorbeeld eens aan een rondreis die u normaliter zou afsluiten met een strandverblijf. Vervang uw strandverblijf door een cruise! Een heerlijk relaxt einde van uw vakantie! Zuid Europa en Florida zijn bijv. perfecte bestemmingen om dit te combineren.

Meer weten?

Hopelijk heb ik mijn passie met u kunnen delen! Op zoek naar een cruise of wellicht al een idee? Graag help ik u bij het vinden en boeken van de juiste cruise en eventueel bijpassend landarrangement, vluchten enz. 

Contact

Neem contact met mij op, u bent op afspraak van harte welkom op mijn kantoor aan huis!
Dus geen wachttijden en volledige privacy!

U kunt bij bereiken van maandag tot vrijdag 09.00 – 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Lien Luigjes
Van Furstenburchstraat 5
3862 AW Nijkerk
Tel. 033-2459193 of 06-1001706
mail: lien.luigjes@cruise-specialisten.nl

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Cruise-Specialisten in uw regio. Schrijf je nu in!