• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!
 • boeken via een adviseurs

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Marco Beentjes

Cruise-Specialist uit Heemskerk

Kerkplein 15
1961 EA Heemskerk
0251-250129 / 06-42851722
marco.beentjes@cruise-specialisten.nl

Uw cruise-specialist: Marco Beentjes

Welkom op mijn cruise-site!

Al meer dan 30 jaar ben ik actief in de reiswereld en heel veel van de wereld mogen zien. Sinds ik 20 jaar terug mijn eerste cruise maakte naar Alaska was ik verkocht.

Complete vakantie
Het comfort dat je 1 keer je koffer uitpakt en toch op rondreis bent. Als je aan het eind van de dag terugkomt van een excursie en je zo naar je hut kan i.p.v. weer opnieuw inchecken, zoeken naar je kamer etc. Nu neem je lekker een drankje en een snack  op het zonnedek en zie de haven uit zicht verdwijnen als het schip op weg gaat naar een nieuwe bestemming. Na een heerlijk a la carte diner kan je naar de shows die gegeven worden of in één van de vele bars nog een drankje doen.

Als je in je hut komt, ligt het nieuwe dagprogramma voor de volgende dag alweer voor je klaar. Waar worden we morgen wakker? Je hotelkamer(hut), alle maaltijden, vervoer en entertainment is inbegrepen. En tegenwoordig kan je bij bijna alle rederijen all-inclusive bijboeken. Een complete vakantie.

Waarom Cruisen?
Zoek je een stedentrip, een strandvakantie, een all inclusive vakantie, een wellness vakantie, een rondreis? Bij een cruise kan alles in 1 reis.

Welk schip, rederij?
De keuze is tegenwoordig enorm, van middenklasse tot 6 sterren plus, van luxe jachten met maximaal 30 personen tot vakantieparadijzen met schaatsbaan, klimwanden, waterglijbanen etc.

Door mijn eigen cruise-ervaring met rederijen als Holland America Line, Royal Caribbean, Celebrity  en Cruise, AIDA, MSC Cruises en Hurtigruten en tientallen scheepsbezoeken kan ik u goed informeren wat voor u de beste keuze is.

Welk vaargebied?
Alle wereldzeeën worden tegenwoordig aangedaan door de rederijen. Kiest u voor de Middellandse Zee, Caribbean, Noord-Europa, Azië, of het Midden-Oosten? De keuze is aan u.

Combineren met landarrangement
Een cruise is ook goed te combineren met een landarrangement. Waarom niet de camping in Italië combineren met een week cruisen? Vaak betaalt u voor een week stacaravan meer dan een week met een gezin geheel verzorgd op een cruiseschip. Combineer Florida met een paar dagen cruisen naar de Bahama’s of de Caribbean. Of eerst een paar dagen Barcelona, Rome en dan cruisen in de Middellandse Zee.

Voor al uw vragen en informatie:

Contact uw Cruise-Specialist Marco Beentjes

Tel: 06-42851722 
E-mail: marco.beentjes@cruise-specialisten.nl