• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Marianne Hoppener

Cruise-Specialist uit Reeuwijk

Twaalfmorgen 12
2811 NC Reeuwijk
0182-523883
marianne.hoppener@cruise-specialisten.nl

Uw Cruise-Specialist Marianne Höppener

Mijn naam is Marianne Höppener en ik ben Cruise-Specialist bij The Travel Club. Cruisen is een van mijn grote hobby’s en ik heb dan ook al vele cruises gemaakt en daarnaast bezoek ik jaarlijks vele cruiseschepen om zo mijn ervaring op cruisegebied uit te breiden en up-to-date te houden.

Cruisen: De ultieme manier van reizen:
Cruisen is de ultieme manier van reizen. Je pakt je koffer 1x uit in je persoonlijk gekozen hut en gaat daarna genieten! Het schip brengt je op de mooiste plekjes waar je overdag met een excursie of op eigen houtje elke dag weer een andere mooie stad of eiland bezoekt.

Aan boord word je verwend zoals in een 5 sterren hotel, met heerlijk eten en drankjes maar daarnaast is er zoveel meer te beleven. Zwembaden, casino, diverse mogelijkheden tot leuke workshops en natuurlijk na het diner elke avond een geweldige shows in het grote theater! Eenmaal gecruised en je bent verslaafd aan het cruisen!

Zoveel mogelijk:
Cruisen is voor jong en oud, voor stellen en gezinnen. Natuurlijk is het belangrijk om dan het juiste schip uit te kiezen. Er zijn namelijk zoveel rederijen en mogelijkheden. Ga je bijv. liever met het grootste cruiseschip van de wereld of juist wat kleinschaliger cruisen, met de postboot Hurtigruten door de Noorse fjorden of met een zeilschip door het Caribisch gebied….het kan allemaal.

En dan hebben we het nog niet over de vele bestemmingen, die de cruiseschepen aan doen. Er is zoveel mogelijk, van Alaska tot Antarctica, Middellandse Zee, Caribisch gebied… voor iedereen is er met een goed advies een cruise te vinden die helemaal bij je past.

Advies voor de juiste cruise:
Ik zou u graag adviseren om de best passende cruise en hut te selecteren en natuurlijk kan ik u ook vertellen welke excursies voor u geschikt zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op per mail of telefoon en voordat u weet, gaat u zelf deze ultieme manier van reizen ontdekken! Tot snel!

Contact

The Travel Club Reeuwijk

Marianne Höppener

Twaalfmorgen 12, 2811 NC Reeuwijk

0182–52 38 83 of 06-40430615

marianne.hoppener@thetravelclub.nl 

Marianne Hoppener

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Cruise-Specialisten in uw regio. Schrijf je nu in!