• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!
 • boeken via een adviseurs

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Peter Lindhout

Cruise-Specialist uit Asperen

Beukenlaan 20
4147 GR Asperen
06-52038554
peter.lindhout@cruise-specialisten.nl

Uw cruise-specialist: Peter Lindhout

Welkom op mijn cruise-site!

Al ca. 40 jaar ben ik werkzaam in de reiswereld en heb ik heel veel van de wereld mogen zien. De laatste 10 jaar heb ik gespecialiseerd in het product: cruises.

Een snel groeiende markt die tegenwoordig echt niet alleen bij ‘oudere’ reizigers hoort. Inmiddels gaan hele gezinnen met kinderen op cruise vakantie.

Maar belangrijk : gaat u voor de eerste keer? Laat u goed voorlichten en ga niet voor de laagste prijs, want eenmaal een verkeerde keuze van schip of rederij of route en u gaat nooit meer… Maar eenmaal een juiste keuze gemaakt en u raakt verslaafd aan deze manier van reizen!

Cruisen is ook een complete vakantie

Het is toch heerlijk als u maar 1 keer de koffer uitpakt en toch op rondreis bent. Elke reisdag komt u terug van een excursie of individueel bezoek een stad, of strand, of bijzondere locatie en daarna kunt u zo naar uw hut, in plaats van elke keer weer opnieuw inchecken, zoeken naar de kamer etc. Nu neemt u lekker een drankje en een snack  op het zonnedek en zie de haven uit zicht verdwijnen als het schip op weg gaat naar een nieuwe bestemming. Na een heerlijk diner kunt u naar de shows die aan boord worden gegeven of in één van de vele bars of rustige plekjes voor nog een drankje.

Als u dan ‘s avonds hut komt, ligt het nieuwe dagprogramma voor de volgende dag alweer voor u klaar. Waar worden we morgen wakker? De hutten, alle maaltijden, vervoer en entertainment is inbegrepen. En tegenwoordig kunt u bij bijna alle rederijen all-inclusive bijboeken. Een complete vakantie dus.

Waarom Cruisen?

Zoekt u een stedentrip, een strandvakantie, een all inclusive vakantie, een wellness vakantie, een rondreis? Bij een cruise kan vaak alles in dezelfde reis.

Welk schip, rederij?

De keuze is tegenwoordig enorm, van middenklasse tot 6 sterren plus, van luxe jachten met maximaal 30 tot 100 personen tot grote vakantieparadijzen met schaatsbaan, klimwanden, waterglijbanen etc.

Door mijn eigen cruise-ervaring met rederijen als Holland America Line, Royal Caribbean, Celebrity, Seadream Yachting, AIDA, TUI Cruises, Mein Schiff, maar ook bijvoorbeeld de Hurtigruten en de vele scheepsbezoeken de afgelopen jaren, kan ik u goed informeren wat voor u de beste keuze is.

Welk vaargebied?

Alle wereldzeeën worden tegenwoordig aangedaan door de rederijen. Kiest u voor de Middellandse Zee, Caribbean, Noord-Europa, Azië, of het Midden-Oosten of een Expeditie schip? De keuze is aan u.

Combineren met landarrangement is mijn toegevoegde waarde!

Een cruise is ook heel goed te combineren met een landarrangement. Waarom niet de camper huren in Canada en dit te combineren met een week cruisen naar Alaska? Of combineer Florida of New York  met een paar dagen cruisen naar de Bahama’s of de Caribbean. Of binnen Europa eerst een paar dagen Barcelona of Rome en dan cruisen in de Middellandse Zee. Juiste deze toevoegingen maakt uw reis compleet en verrassend bijzonder!

Voor al uw vragen en informatie:

Contact uw Cruise-Specialist : Peter Lindhout

Telefoon: 06-52038554
Mail: peter.lindhout@cruise-specialisten.nl