• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!
 • boeken via een adviseurs

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Petra Hoogkamp

Cruise-Specialist uit Mijdrecht

Pieter 1
3641 NA Mijdrecht
06-33320203
petra.hoogkamp@cruise-specialisten.nl

Uw cruise-specialist: Petra Hoogkamp

“Cruisen is verslavend”

Graag stel ik mij aan u voor

Mijn naam is Petra Hoogkamp, ik ben woonachtig in Mijdrecht en naast persoonlijk reisadviseur ook cruise-specialist bij The Travel Club. Sinds een aantal jaren ben ik een echte cruise fan en heb ik al diverse cruises gemaakt. Het is waar wat ze over cruisen zeggen: Als je eenmaal een cruise hebt gemaakt, dan ben je verslaafd”.

Een cruisevakantie is voor iedereen geschikt, u moet alleen de juiste rederij kiezen en daar help ik u graag bij!

Waarom cruisen?

Wilt u meerdere bestemmingen tijdens een vakantie bezoeken zonder steeds uw koffer te moeten in- en uitpakken? Genieten van een uitstekende service en persoonlijke aandacht, van culinaire hoogstandjes in de diverse restaurants? Heerlijk ontspannen in de spa? ’s Avonds nog even een drankje drinken in een van de vele bars, genieten van een show in het theater of dansen in de discotheek? Het kan allemaal tijdens een cruise vakantie!

Een cruise vakantie is voor jong en oud geschikt.

Cruisen is zeker niet alleen voor ouderen, dat vooroordeel is er vaak; maar de verschillende rederijen hebben schepen met voor ieder wat wils. Er zijn schepen die geschikt zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen met waterparken, glijbanen en bijvoorbeeld klimwanden, bowlingbanen, midgetgolf, kartbaan en zelfs een achtbaan! Maar er zijn uiteraard ook schepen die wat meer geschikt zijn voor stellen en ouderen die culinair genieten en wat meer rust willen tijdens een cruise. En er zijn schepen die beiden combineren.

Cruises zijn er in diverse prijscategorieën, zodat er altijd wel een geschikte cruise te vinden is. Een aantal rederijen hanteert bovendien een aantrekkelijk all-inclusive concept, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Cruises met comfortabel vertrek vanuit Nederland

Er vertrekken ook cruises vanuit Nederland, ideaal als u niet wilt of kunt vliegen. U vertrekt vanaf uw huis naar de cruise terminal in Rotterdam of Amsterdam zonder al te lange reistijd en vervolgens begint uw cruise al!

Expeditie cruises

Wilt u echt wat unieks? Ga dan mee op een expeditie cruise naar Antarctica, Groenland of de Galapagos eilanden. Tijdens de cruise wordt u begeleid door een expeditie teamdie u van alles kunnen vertellen over de bijzondere flora en fauna op uw bestemming.

Maak uw cruise reis compleet

Begint uw cruise in het buitenland, overweeg dan uw reis compleet te maken door voorafgaand of na uw cruise nog een verblijf of landarrangement te plannen. 

Ook voor de vluchten, hotels, huurauto, excursies, etc. bent u bij mij aan het juiste adres. Indien gewenst verzorg ik u complete reis van A tot Z. 

Waarom boeken bij mij als Cruise-Specialist?

Uitgebreide kennis over de verschillen qua grootte van de schepen, routes, gastronomie, uitstraling, sfeer en faciliteiten aan boord, is van onschatbare waarde bij het maken van de juiste keuze, want elke rederij heeft een eigen stijl en formule. 

Ik ben al jaren een echte cruise-fan en ik heb zelf meerdere cruises mogen maken aan boord van diverse rederijen en ook diverse schepen mogen bekijken tijdens scheepsbezoeken in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast worden wij door de rederijen up-to-date gehouden door middel van presentaties en workshops.

Ik ben tevens lid van de CLIA (Cruise Lines International Association), de overkoepelende belangenorganisatie van rederijen, waar ik trainingen en workshops heb gevolgd.

Hierdoor kan ik u uitgebreid en deskundig adviseren op het gebied van cruises. Om optimaal van uw cruise te kunnen genieten is het van belang de juiste keuze te maken en hierbij rekening te houden met de samenstelling van  uw gezelschap, vaargebied, rederij en soort schip.  Ik help u hier graag mee verder.

Uw zekerheid

Voor uw financiële zekerheid ben ik als Cruise-Specialist van The Travel Club aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Contact

Neem voor een zorgeloze en onvergetelijke cruise contact met mij op en ervaar het gemak!

Uw Cruise-Specialist Petra Hoogkamp

Tel: 06-33320203
E-mail: petra.hoogkamp@cruise-specialisten.nl

Kijk voor alle overige reizen op www.thetravelclub.nl/petrahoogkamp

Bel of mail voor meer informatie of het maken van een afspraak!