• boeken via een adviseurs
  Wij navigeren u naar
  de cruise die bij ú past!
 • boeken via een adviseurs
  Persoonlijk advies
  wanneer het ú uitkomt!
 • boeken via een adviseurs
  Wereldwijd thuis
  én het grootste aanbod
 • boeken via een adviseurs
  De meest complete website
  met uitgebreide cruise-informatie
 • boeken via een adviseurs
  U kunt ook online
  zoeken & boeken!
 • boeken via een adviseurs
  Ook een landarrangement
  voor of na uw cruise, regelen wij voor u!

Kies uw cruisereis  

Vaargebieden


Reisperiode


Reisduur


Rederij / Schip


 


uw reis specialist
Ruthline Margarita

Cruise-Specialist uit Diemen

Slijkschelp 17
1112 CV Diemen
020-6955233 / 06-12884249
Ruthline.margarita@cruise-specialisten.nl

Cruise-Specialist Ruthline Margarita uit Diemen

Reizen, mijn passie

Welkom op mijn site. Welkom in de wereld van reizen, één van mijn grootste passies! Al sinds 1990 werk ik in de reisbranche – en zelf reis ik al veel langer –, waardoor ik u kan helpen bij het boeken van een luxe vakantie, strandvakantie, autovakantie, duikvakantie, actieve vakantie, stedentrip, jongerenreis, groepsreis, singlevakantie, zakenreis, losse hotelovernachting én….. Uw Cruisevakantie (mijn nieuwste guilty pleasure).

En waar u uw (volgende) droomvakantie wilt beleven!

Van roadtrips en cruisen tot jungletochten, and everything in between

Gaat het over reizen? Dan heb ik het wel meegemaakt, ervaren en beleefd. Ik kan u daarom uit eerste hand mijn ervaringen vertellen en u als persoonlijk reisspecialist perfect adviseren. Curaçao, Bonaire, Aruba, Suriname, Cuba, de USA, Egypte, Oman, Zuid Afrika, Kenia, Costa Rica, noem het maar op…  En dan heb ik nog niet eens gehad over al die prachtige en zeer dierbare herinneringen aan reizen in Europa. Want mensen, ‘om de hoek’ is ook zo veel prachtigs te zien en beleven.

Gespecialiseerd in cruisen

De laatste jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op het adviseren over en boeken van cruisevakanties. Graag laat ik u de afwisselende mogelijkheden zien, want, geloof mij, cruisen is al lang niet meer voor de old & grey (wat ik vroeger dacht, moet ik eerlijk toegeven,). Welnee! Cruisen is hip & happening, dé manier van reizen voor jong en oud: een perfecte combinatie van cultuur, ontspanning, luxe, gezelligheid en natuur. Wie wil dat nou niet?

Mijn eerste echte cruise, met luxe schip Norwegian Jade op de Middellandse Zee, boekte ik omdat ik vond dat ik als reisagent over cruisen moest kunnen meepraten. Ik sleepte mijn familie met tegen mee…. Achteraf bezien werd het één van onze mooiste en leukste vakanties: de excursies ‘aan wal’, wandelen over het dek met prachtige uitzichten, sporten, sauna, disco, pianobar, heerlijke buffetten….. Ik was om. Mijn reisgezelschap ook.  Sindsdien heb ik nog veel tripjes gemaakt op deze varende steden van vertier. Zo heb ik langs Turkse havens gereisd, vanuit Kopenhagen naar Oslo gevaren en vanuit Antwerpen naar Amsterdam, verschillende cruisepresentaties en trainingen gevolgd. Op mijn bucketlist staan o.a. nog  het noorderlicht, de Cariben en Dubai. U leest het goed: ik ben verknocht aan cruisen. Kan ik u ook introduceren in de wereld van het cruisen?

Van A tot Z regel ik het voor u

Het boeken van uw volgende vakantie kan ik voor u regelen. Denk aan de transfer van en naar het vliegveld, hotels, reis- en annuleringsverzekering, visum, autohuur of excursies. Van A tot Z kan ik dit voor u verzorgen en u daarmee ontzorgen. Geen gestress, geen gedoe, laat Ruthline het maar regelen! Dat geldt natuurlijk óók voor uw cruisevakantie. Ik regel het totale pakket: vlucht, transfer, overnachting voorafgaand aan de cruise, misschien nog wel een citytour en natuurlijk de cruise zelf. U kunt er op rekenen dat ik zorgvuldig ben, vanzelfsprekend professioneel en met ongekende service 24/7 voor u klaar sta.

The Travel Club: professioneel en populair

The Travel Club is lid van SGR, SGR-Z, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA. Ik ben er trots op van zo’n professionele keten onderdeel te mogen uitmaken.

Waarmee kan ik u helpen?

Neem nog vandaag contact met me op.

Aarzel niet en maak uw reiswensen aan mij kenbaar. Ik verheug me op uw aanvraag, per e-mail of telefonisch (overdag én in de avond bereikbaar). Eventueel kom ik graag persoonlijk bij u langs, thuis of op kantoor, om uw reis te bespreken. 

Ruthline Margarita,

Uw persoonlijke reis en cruisespecialist

M. 0612884349

E. ruthline.margarita@cruise-specialisten.nl

×

 

Ontvang onze aanbiedingen nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Cruise-Specialisten in uw regio. Schrijf je nu in!