Heeft u zin in een ontspannende cruise? Dan bent u bij Cruise-Specialisten aan het juiste adres. Er zijn verschillende cruises die vertrekken vanuit Amsterdam. Geen lange vliegreizen vooraf, maar direct genieten van een ontspannende vakantie.

Een cruise is de uitgelezen mogelijkheid om volledig tot rust te komen en is de ideale vakantiemogelijkheid. Uw reis is tot in de puntjes geregeld en het cruise schip is van alle gemakken en horeca voorzien. U hoeft zich nergens druk over te maken, zodat u volledig kunt genieten van alle hoogtepunten van uw bestemming. Welke unieke cruise kiest u? 

Cruise vanuit Amsterdam

Wilt u uzelf lange vliegreizen besparen en uw cruise ontspannen starten? Kies dan voor een cruise die vertrekt vanuit Amsterdam. De Passenger Terminal Amsterdam ligt achter het centraal station op ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. De taxi kan tot aan de deur rijden, er is een parkeergarage voor de deur en de tram stopt op een steenworp afstand. Naast de cruise terminal ligt het Mövenpick hotel, dus mocht u liever voor de cruise 1 nacht naast de haven overnachten, dan is dit ook mogelijk. Kortom: start uw cruise vanuit de Rotterdamse haven en geniet van optimaal gemak. 

“Jaarlijks kunt u zo’n 32 cruises vanuit Amsterdam boeken”

 

Cruise vanuit Amsterdam bestemmingen

Wilt u een cruise vanuit Amsterdam boeken? Dan kunt u kiezen uit diverse bestemmingen. Veel cruises vanuit Amsterdam varen bijvoorbeeld naar Noord-Europese steden  voor een bezoek aan de Noorse fjorden. Ook zijn er enkele cruises vanuit Amsterdam naar de Westelijke Middellandse Zee of naar Groot-Brittannië en Ierland.

Cruise vanuit Amsterdam aanbiedingen

Een cruise vanuit Amsterdam is vaak ver van tevoren volgeboekt. Toch zijn er hier en daar nog plaatsen over. Vaak betreft het hier last-minutes cruises vanuit Amsterdam of geannuleerde boekingen. Deze cruises gaan vaak voor bodemprijzen weg. Vraag naar deze cruise aanbiedingen bij uw cruise specialist. Hij of zij is uitstekend op de hoogte van deze cruise aanbiedingen en voor u soms een lagere prijs regelen dan gebruikelijk.

Cruise vanuit Amsterdam specialisten

Een cruise vanuit Amsterdam boekt u eenvoudig via een van onze ervaren cruise specialisten. Zij kunnen u uitgebreid adviseren en regelen uw cruise van top tot teen. Heeft u een lichamelijke beperking, allergie, speciaal dieet of andere wensen? Geen probleem. Uw cruise specialist zorgt dat alles geregeld wordt, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw cruise.

Voor een onvergetelijke cruisevakantie vanuit Amsterdam heeft u één aanspreekpunt. Neem nu contact  op met een cruise specialist bij u in de buurt.

Zoek op kaart?