Heeft u zin in een ontspannende cruise? Dan bent u bij Cruise-Specialisten aan het juiste adres. Er zijn verschillende cruises die vertrekken vanuit Rotterdam. Geen lange vliegreizen vooraf, maar direct genieten van een ontspannende vakantie.

Een cruise is de uitgelezen mogelijkheid om volledig tot rust te komen en is de ideale vakantiemogelijkheid. Uw reis is tot in de puntjes geregeld en het cruise schip is van alle gemakken en horeca voorzien. U hoeft zich nergens druk over te maken, zodat u volledig kunt genieten van alle hoogtepunten van uw bestemming. Welke unieke cruise kiest u?

Cruise vanuit Rotterdam

Wilt u uzelf lange vliegreizen besparen en uw cruise ontspannen starten? Kies dan voor een cruise die vertrekt vanuit Rotterdam. Vanaf de Rotterdamse haven start u uw cruise naar uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld. De Cruise Terminal van Rotterdam ligt aan de Wilhelminakade en de tram stopt op 250 meter afstand. De cruisehaven bevindt zich vlakbij hotel New York en ligt naast een parkeergarage. Kortom: start uw cruise vanuit de Rotterdamse haven en geniet van optimaal gemak.       

Cruise vanuit Rotterdam bestemmingen

Wilt u een cruise vanuit Rotterdam boeken? Dan kunt u kiezen uit diverse bestemmingen. Veel cruises vanuit Rotterdam varen bijvoorbeeld naar de Noorse Fjorden in Noord Europa. Ook zijn er enkele cruises vanuit Rotterdam naar Hamburg of naar de hoofdsteden aan de Oostzee.

Cruise vanuit Rotterdam aanbiedingen

Een cruise vanuit Rotterdam is vaak ver van tevoren volgeboekt. Toch zijn er hier en daar nog plaatsen over. Vaak betreft het hier last-minutes cruises vanuit Rotterdam of geannuleerde boekingen. Deze cruises gaan vaak voor bodemprijzen weg. Vraag naar deze cruise aanbiedingen bij uw cruise specialist. Hij of zij is uitstekend op de hoogte van deze cruise aanbiedingen en voor u soms een lagere prijs regelen dan gebruikelijk.

Cruise vanuit Rotterdam

 

Cruise vanuit Rotterdam specialisten

Een cruise vanuit Rotterdam boekt u eenvoudig via een van onze ervaren cruise specialisten. Zij kunnen u uitgebreid adviseren en regelen uw cruise van top tot teen. Heeft u een lichamelijke beperking, allergie, speciaal dieet of andere wensen? Geen probleem. Uw cruise specialist zorgt dat alles geregeld wordt, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw cruise.

Voor een onvergetelijke cruisevakantie vanuit Rotterdam heeft u één aanspreekpunt. Neem nu contact op met een cruise specialist bij u in de buurt.

Zoek op kaart?