Canarische Eilanden

Ontvlucht de kou in Nederland en maak een heerlijk afwisselende cruise langs de Canarische eilanden. Vanwege de ligging naast Afrika heerst er een subtropisch klimaat en is het ook een ideale winterbestemming.

Geniet van kleurrijke bloemen en de vulkaan Pico del Teide op Tenerife. Lanzarote is bekend vanwege zijn lavastranden en het Timanfaya NP, de vele kraters en vulkaankegels in het binnenland bezoekt u eenvoudig gedurende een tocht per jeep. 

Het op een na grootste eiland van de Canarische eilanden is Gran Canaria met verschillende landschappen, grillige bergen en schitterende zandstranden. Het eiland La Palma is het steilste eiland ter wereld en maar 24 km breed, ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoeker en nog niet ontdekt door massatoerisme. Breng een bezoek aan de kleine baaien met zwart zand, bananenplantages en de drakenbomen.

Op Fuerteventura staat een sterke wind en is uitermate geschikt voor watersporters. Er zijn uitgestrekte goudgele zandstranden met kilometerslange zandduinen.

Cruise Canarische eilanden

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?