Noord West Europa

Een cruise met interessante steden en intieme havens. Veel cruises met deze bestemming vertrekken vanuit Nederland, wat de reis nog comfortabeler maakt! U brengt een bezoek aan Duitsland, België, Frankrijk en Engeland.

Hamburg
Ligt aan de belangrijkste handelsroutes in de Noordzee en Oostzee. Breng een bezoek aan de Reeperbahn van St Pauli, één van de grootste “red-light districts” te wereld. Hoog boven de stad uit ziet u de toren van de St Michael’s kerk. Het nachtleven is uitgebreid en er draaien vele Broadway musicals.

Zeebrugge
Vanuit de haven van Zeebrugge kunt u het sfeervolle Brugge bezoeken. Deze gezellige stad word ook wel het Venetië van België genoemd en is beroemd vanwege de vele kanalen en bruggen. Vergeet  niet om een heerlijke Belgische bonbon te proeven!

Dover
één van de belangrijkste havenplaatsen van Engeland is Dover met zijn Dover Castle met de restent van een Romeinse vuurtoren. Vanuit Dover kunt u een bezoek aan Londen brengen. Canterbury ligt dichterbij en heeft een indrukwekkende kathedraal.

Cruise west-europa

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 


Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?