Cruises Noordkaap

Zoek en boek hier cruises naar de Noordkaap

Tijden uw cruise naar de Noordkaap gaat u vanuit Honningsvåg over land verder naar de Noordkaap.

Honningsvåg ligt helemaal in het noorden van Noorwegen op het eiland Magerøya, op 35 kilometer van de Noordkaap. De Noordkaap is traditioneel gezien het noordelijkste puntje van het vasteland van Europa.

Officieel is het noordelijkste punt Knivsjellodden, een kale klip die iets voorbij de Noordkaap ligt.

Geniet van de middernachtzon gedurende uw cruise naar de Noordkaap.

Het unieke van de Noordkaap is dat je vanaf deze plek kunt genieten van een natuurverschijnsel welke je één keer in je leven gezien moet hebben: de middernachtzon.

Van medio mei tot eind juli bezoeken duizenden toeristen de Noordkaap om de middernachtzon te aanschouwen. De zon zakt wel richting de horizon, maar blijft daarboven steken en gaat vervolgens weer op. Bij helder weer geeft dit een prachtig zicht! In deze periode is er 24 uur daglicht en is er veel te doen rondom de Noordkaap.

U kunt mooie boottochten maken, kajakken en zwemmen. Uiteraard is dit een bijzonder moment voor fotografen om vast te leggen (dit is niet eenvoudig!).

Noordkaap cruise

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 


Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?