UK & Ierland

De bestemming is niet zonzeker maar daardoor wel prachtig groen, de bevolking is gastvrij en de pubs gezellig. Routes naar de UK & Ierland zijn bijzonder met de nadruk op de schitterende natuur en sfeervolle plaatsen.

UK
Breng een bezoek aan de woest schoonheid van Schotse Hooglanden. Het plaatsje Invergordon wordt omringt door ruige bergen en machtige kastelen. Het historische plaatsje Inverness en het legendarische Loch Ness zijn ook een bezoek waard. In de straatjes van Edinburgh proeft u uiteraard een oude Schotse whisky. Deze compacte stad is goed in één dag te bezichtigen. In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan Falkirk Wheel & Antonine Wall, Rogh Castle (een van de best bewaarde kastelen) en het Trossachs National Park met wilde landschappen en een spannende geschiedenis.

Cruise UK en Ierland

Cruise UK en Ierland

Ierland
Het levendige centrum van Belfast biedt uitgebreide winkelmogelijkheden, vergeet niet een “Irish Coffee” in een echte Ierse pub te nuttigen.
Dublin, de hoofdstad van Ierland heeft u alles te bieden wat u van een Europeese hoofdstad verwacht; cultuur, historie, een groot aanbod aan pubs en trendy winkels. Vrijwel de gehele stad bestaat uit laagbouw. Door de rivier Liffey wordt de stad in tweeën gesplitst. In het noordelijke gedeelte kunt u het beruchte postkantoor bezoeken waar in 1916 de Ierse onafhankelijkheid is uitgeroepen of maak een wandeling door het grote Phoenix Park. De gezellige wijk Temple, Dublin Castle en de oude gevangenis Kilmainham Goal liggen in het zuidelijke gedeelte.

Guernsey
Op het kanaaleiland Guernsey vind u een bijzondere mix van Britse, Franse en mediterrane invloeden gecombineerd met een heerlijk mild klimaat. Zeldzame en kleurrijke bloemen worden afgewisseld met steile kliffen. Kleine authentieke dorpjes, prachtige kerken, de ruwe kust en schitterende natuur zorgen er voor dat een bezoek aan Guernsey zeker de moeite waard is.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 


Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?