Cruise Indonesië

Groene rijstterrassen, hindoeïstische en boeddhistische heiligdommen, gouden zandstranden, hoge vulkanen en de komodovaraan: dat is Indonesië.

Op Java kunt u de hoofdstad Jakarta bezoeken, ga naar de grote markt voor specerijen, vers fruit en batik of bewonder de witte Istiqlal Moske, één van de grootste ter wereld. Nabij de actieve vulkaan Merani ligt een wereldberoemd heiligdom; de Bordubudur, een UNESCO Werelderfgoed.

Komodo is bekend vanwege de beroemde Komodovaranen in het wild. Tussen de dichte mangrovebossen en groenehellingen gaat u opzoek naar deze reisachtige hagedis, die tot wel 3 m lang kunnen worden. Uiteraard kunt u enkel op pas onder begeleiding van een ervaren gids.

Ontspan en geniet van parelwitte stranden op Lombok, Senggigi beach is naar zijn strand ook bekend vanwege de schitterende duikmogelijkheden. Ga op zoek naar koraalvlinders, karetschildpadden en anemoonvissen!

Het “godeneiland” Bali heeft schitterende Hindoeïstische tempels, zoals de Pura Tanah Lot met zijn schitterende ligging aan zee bovenop de rotsen. Maar ook gezellige stadjes en heerlijke stranden.

Cruises Indonesië

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.
Neem contact op  Naar contactformulier

Zoek op kaart?