Japan, het land van de rijzende zon!

Een veelzijdig land met eeuwenoude gebruiken, een ideale bestemming om per cruiseschip te verkennen.

U overnacht en geniet van de luxe welke het schip u te bieden heeft en overdag bezoekt u Japan, het land van contrasten. Er is een enorm verschil tussen de oude tradities met futuristische gebouwen.
Een cruise Japan heeft u veel te bieden; van een prachtige natuurschoon tot dynamische steden.

Tokyo, de bruisende metropool van Japan verrast u met een totaal andere cultuur en de uitgebreide Japanse keuken. Bezoek het nationaal museum met een grote verzameling Oosterse kunst en de schitterende tempels. Uiteraard is Tokyo een waar winkelparadijs. In de omgeving van Tokyo ligt Mount Fuji en een schitterende merengebied. Kamakura is beroemd vanwege de grote Boeddha.

Kyoto is een stad vol hoogtepunten. Deze stad met zijn honderden rode poortjes, lijkt wel een filmset.  De film Memoirs of a Geisha is hier opgenomen. Deze prachtige stad telt ontelbaar veel heilige plekken, parken en Japanse tuinen. Breng een bezoek aan het Fushimi Inari-taisha tempelgebied, het gouden en zilveren paviljoen en uiteraard het Geisha district.

In de stad Nagasaki ligt het park van de vrede, aangelegd ter nagedachtenis aan de verwoesting door de atoombom.Japan Cruise

Eeuwen oude cultuur en futuristische gebouwen

Schitterende tempels en Japanse tuinen.

Bekijk hier een impressie film van een Japan cruise.


Afvaarten

Het aanbod is divers; u kunt kiezen voor een cruise welke alleen Japan aandoet, maar uiteraard zijn er tevens cruises welke havens in Japan combineert met andere landen in Azië.
De Japan cruises zijn er van 6 tot 17 dagen.

Reisperiode

Cruises Japan zijn van maart t/m oktober mogelijk


Rederijen

4/5* Rederijen: Costa Cruises, Celebrity Cruises, Cunard, Princess Cruises.
6* Rederijen: Silversea Cruises.

Het aanbod van rederijen voor Azië cruises inclusief aanleghavens in Japans is uitgebreider.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.
Neem contact op  Naar contactformulier
 

 

Zoek op kaart?