Cruise Maleisië

Een rijke cultuur, tempels, veel bezienswaardigheden en tropische stranden.

Bewonder de moderne schoonheid van Kuala Lumpur. Het schip meert aan in Port Klang, van waaruit u de hoofdstad Kuala Lumpur kunt bezoeken. In het historische gedeelte ziet u schitterende koloniale panden. De Jamek Moskee is hier ook gelegen.

Het sfeervolle Chinatown is een etnische wijk met vele winkels en kraampjes waar u kunt genieten van lokale hapjes. In het moderne gedeelte van Juala Lumur staan de Petronas Twin Towers, het symbool van Kuala Lumpur. Op 452 meter hoogte geniet u van een adembenemend uitzicht over de stad. De twee torens zijn verbonden door middel van een loopbrug.

Het eiland Penang, wordt ook wel de parel van de Oriënt genoemd, ligt ten noordwesten voor de kust van Maleisië. Hier ligt de bruisende hoofdstad Georgetown met Chinese handelshuisjes, knusse steegjes met barretjes en restaurants met een multiculturele keuken.

In Penang Botanical Gardens geniet u van exotische flora en fauna ook kunt u een bezoek brengen aan de tempel Kek Lok Si, één van de grootste Boeddhistische tempels van Maleisië met klokkentorens, gebedszalen, tuinen en verschillende stijlen tempels.

Zoek op kaart?