Dubai en Emiraten

Het sprookje van 1001-nacht ervaren in het Midden-Oosten.

Dubai is de snelst groeiende stad ter wereld, wolkenkrabbers schieten als paddenstoelen uit de grond! Een aantrekkelijk klimaat, veel bezienswaardigheden, walhalla voor shopaholics en niet te vergeten: interessante architectuur maken de oliestaat Dubai tot een fantastische vakantiebestemming!

Breng een bezoek aan het Burj al Arab (meest luxe hotel) en Burj Khalifa (hoogste gebouw) of het kunstmatig aangelegde palmeneiland. Slenter door de oude wijk Al Bastakia, ga shoppen in één van de luxe winkelcentra of geniet van het strand. In het oude stadsdeel vind u historische gebouwen en “souks”(Arabische markten) waar ze o.a. kruiden en traditionele kleding verkopen.

Oman is het middelpunt van de handel tussen Oost en West en heel gastvrij. Muscat is de hoofdstad en de kleinste te wereld. Geen hoge wolkenkrabbers, maar laagbouw in een lichte kleur. “De Grande Mosque” is een van de grootste moskeeën ter wereld!

Fujairah is één van de zeven Emiraten en heel anders dan de overige. Er zijn veel bergen en stranden. Dé bestemming voor watersportliefhebbers. Ook een woestijnsafari door de zandduinen is een must-do!

Bahrein is een eilandstaatje en bestaat uit 33 eilanden welke onderling met bruggen zijn verbonden. Bahrein is het grootste eiland, hier worden ook Formule-1-races gehouden. In Bahrein draait de economie op olie en toerisme en hier is de sfeer ook vrijer dan in de andere Emiraten. Dames mogen autorijden, ze dragen westerse kleding en er mag zelfs alcohol worden gedronken. Er zijn diverse bazaars waar u o.a. potten, parels en kruiden kunt kopen. 

Cruise Dubai en Emiraten

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op
 

 

Zoek op kaart?