Alaska

The Last Frontier

Klantervaring Cruise Alaska: Wat een fantastische bestemming! Tijdens onze Alaska cruise hebben wij met al onze zintuigen genoten van de geweldige natuur (Dhr & mevr Bos Alkmaar)

Onderaan deze pagina kunt u direct Alaska cruises zoeken en boeken

Geniet tijdens uw Alaska cruise van dit unieke land

Met een adembenemende kustlijn die in de loop van duizenden jaren werd uitgesleten door enorme gletsjers, iconische wilde dieren in hun natuurlijke omgeving, fascinerende inheemse culturen en de geschiedenis van de Klondike-goudkoorts.

Met een beetje geluk spot u walvissen, zeeleeuwen en orka’s! Wordt een met de natuur en geniet met al uw zintuigen van dit unieke land.

Geweldige vaarroutes voor cruises Alaska

De vaarroutes bieden u de perfecte balans van niet te missen bestemmingen en verborgen pareltjes, meer havens en meer tijd in elke haven, scenic cruising langs de indrukwekkendste gletsjers van deze regio en de beste plekken om wilde dieren te spotten.Cruises Alaska

Vaar tijdens uw Alaska cruise naar Seward

Is een van de oudste gemeenschappen in Alaska en het startpunt voor de Iditarod, een tocht per hondenslee.

Juneau wordt vaak aangedaan tijdens een Alaska cruise

Het is de hoofdstad van Alaska met ongeveer 30.000 inwoners en enkel per vliegtuig of boot te bereiken. Joe Juneau heeft hier in 1880 goud gevonden en de stad is naar hem vernoemd. Net buiten de stad liggen 2 gletsjers (Mendenhall Glacier en Lemon Glacier).

Bezoek gedurende een Alaska cruise Skagway

In Skagway kunt u een treinreis maken over de White Pass en Yukon route. De smalle spoorweg is gebouwd om mensen, erts en materialen over de bergen tussen Skagway en de goudmijnen te vervoeren. Pas na de Klonike-goudkoorts is de spoorweg voltooid. Geniet van verbluffende uitzichten!

Ketchikan, Haines en Sitka zijn ook interessante plaatsen tijdens een Alaska cruise

Vanuit Ketchikan  kunt u een bezoek aan het dorp Saxman brengen. Hier ziet u totempalen en maakt u kennis met de gewoontes en ceremonies van de stam. Per helicopter kunt u de Mendenhall-gletsjer bekijken. Haines is een verzamelplaats voor kunstenaars en natuurliefhebbers.

Sitka is ooit de hoofdstad van Russisch-Amerika geweest en heeft een rijke Russische koloniale geschiedenis. 

Afvaarten voor een Alaska cruises

De 1 weekse cruises vertrekken meestal vanuit Vancouver, Seattle of Seward (Anchorage). De langere cruises (tot 15 dagen) kunnen ook vertrekken vanuit San Francisco of Los Angeles.

Reisperiode cruises Alaska

Van mei t/m half september worden Alaska cruises aangeboden.

Rederijen Cruises Alaska

4* Rederijen: Carnival Cruise Lines, Celebrity Cruises, Holland America Line, Princess Cruises en Royal Caribbean
5* Rederijen: Windstar
5*+ Rederijen: Oceania Cruises
6* Rederijen: Regent Seven SeasSeabourn en Silversea

Uw cruise kunt u ook verlengen met een bezoek aan Yukon en Denali NPCruises Alaska

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?