Cruise Oostelijke Caribbean

Oost Caribbean

Een waar paradijs met zijn vele eilanden met stralend witte zandstranden en tropische cocktails!

St. Maarten
Uw cruiseschip meert aan bij de hoofdstad Philipsburg. Dit is de hoofdstad van het Nederlandse gedeelte, want de andere helft in Frans. Gedurende uw Ooste Caribbean cruise kunt u op dit schitterende eiland per boot of jeep de wateren en regenwouden verkennen.

St. Thomas
St. Thomas is een populair eiland van de Maagdeneilanden. Magens Bay is bekend vanwege zijn Parelwitte stranden en taxfree winkelen kunt u in de hoofdstad Charlotte Amalie. Vanuit Drake’s Seat of Mountain Top op St. Petersberg heeft u een adembenemend uitzicht gedurende uw Oost Caribbean cruise.

Tortola
Tortola behoort tot de Britse Maagdeneilanden, een archipel van vulkanische eilandjes. Het binnenland met zijn groene heuvels is omgeven door schitterende stranden en een heerlijke zee, ideaal voor zeilliefhebbers.  

Puerto Rico tijden uw Oost Caribbean cruise
San Juan is de hoofdstad van de Amerikaanse vrijstaat Puerto Rico. In de stad ziet u een mix van koloniale en tropische invloeden. Het eten is overheerlijk en heeft invloeden van Afrikaans, Indiaans en Spaans. Breng zeker een bezoek aan het mooi fort San Felipe del Moro.

Cruise Oostelijke Caribbean

Antigua
Groene heuvels, hagelwitte stranden, kleurrijke huisjes en vissersbootjes. Dit ziet u direct als u de hoofdstad van Antigua, St. Johns binnen komt varen tijdens uw Oost Caribbean cruise. Het eiland is omringd door koraalriffen, dit ziet u goed van Fort James.

St. Lucia
Door de uitbarstingen van twee vulkanen is St. Lucia ontstaan. Geniet van het prachtige landschap, de bananenplantages en zwavel- en heetwaterbronnen.

Dominicaanse Republiek
Dé plek om de sans merengue te leren op een van de lokale stranden. Naast Cuba is de Dominicaanse Republiek bekend vanwege de sigarenhandel.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?