Panamakanaal Cruise, indrukwekkend en uniek!

Een van de zeven wonderen van de moderne wereld.


Een immens kanaal van 81 kilometer gaat dwars door Panama en is een belangrijke verbinding tussen de Atlantische Oceaan en de grote Oceaan. 

Tijdens uw reis van de Grote Oceaan naar Gatún Lake stijgt uw cruiseschip via de sluizen van Miraflores en Pedro Miguel. Nabij de stad Gatún voelt u dat het schip afdaalt naar de Atlantische Oceaan. De totale tocht door het Panamakanaal duurt circa 8 á 9 uur.

Aan weerszijde van het kanaal ligt de uitgestrekte jungle met zijn vele dieren en planten. Puente de las Americas is een hoogtepunt gedurende deze trip en verbindt de twee continenten Noord- en Zuid-Amerika met elkaar.

Tijdens uw Panamakanaal cruise kunt u kiezen uit bijzondere excursies. Breng een bezoek aan het Miraflores Visitor Center, waar u alles te weten komt over de aanleg van het Panamakanaal. Of maakt u een wandeling door het El Parque Natural Metropolitano om te genieten van een schitterend zicht in het grootste stedelijke oerwoud ter wereld?

Gedurende de tocht door het Panamakanaal zal een expert aan boord u alles vertellen over de geschiedenis van het Panamakanaal.

Panamakanaal

Gehele of gedeeltelijke doorvaart?

Geniet vanaf het dek van het indrukwekkende uitzicht.

Panamakanaal cruise

Afvaarten

U kunt ervoor kiezen om een gedeeltelijke doorvaart (circa 10 dagen) tot aan Gatun Lake te maken, deze route vertrekt vanuit Florida en is in combinatie met een aantal parels in de Caribbean. Of u maakt de gehele doorsteek van California naar Florida of omgekeerd in circa 2 weken. Uiteraard wordt het Panamakanaal ook gedurende langere cruises aangeboden.

Reisperiode

Het grootste aanbod is van september t/m april.
In de maanden mei t/m augustus zijn er enkele afvaarten.

Rederijen

4* Rederijen: Carnival Cruise Lines, Celebrity Cruises, Cunard, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, Princess Cruises, Star Clippers.
5*+ Rederijen: Azamara Club Cruises en Oceania Cruises.
6* Rederijen: Crystal Cruises, Hapag-Lloyd Cruises, Regent Seven Seas, Seabourn en Silversea Cruises.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?