Cruise Westelijke Caribbean

Een cruise in de Westelijke Caribbean staat garant voor zon, zee en schitterende stranden, maar ook cultuur!

Rum en Reggae op Jamaica
Het eiland Jamaica heeft een mooi landschap met prachtige natuur. Beklim de Dunn’s River Falls nabij Ocho Rios op maak een mooie tocht door de mangrovemoerassen. Maar Jamaica is ook het eiland van Bob Marley! Breng een bezoek aan zijn geboorteplaats Nine Miles.

Cozumel
Voor de het Mexicaanse schiereiland Yucatan ligt het eiland Cozumel, hier ligt een van de grootste koraalriffen ter wereld. Uiteraard een waar paradijs voor snorkelaars en duikers! Bekijkt u liever oudheden? Bezoek dan de ruïne San Gervasio. Uiteraard is het ook mogelijk om naar het vasteland te varen ) per veerboot. Bezoek hier Tulúm, een schitterend Maya complex aan zee. Of het tempelcomplex Chichén Itzá. Een heerlijke bestemminge om tijdens uw Westelijke Caribbean cruise aan te doen!

Cruises Westelijke-Caribbean

Kaayman eilanden
Tijdens u Westelijke Caribbean cruise legt aan op het eiland Grand Cayman waar u heerlijk kunt snorkelen en duiken maar ook de schildpadden boerderij en onderzeeër Nautilus zijn favoriet!

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd.

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

  

 

Zoek op kaart?