Cruise Zuidelijke Caribbean

Uiteraard zijn de zuidelijke Caribbean bekend vanwege de ABC-eilanden. Geniet van een cocktail en een heerlijke zeebries aan het strand.

Aruba
Indien u dit eiland tijdens uw zuidelijke Caribbean cruise aandoet, breng dan een bezoek aan de rotsachtige noordkust met natuurlijke bruggen en idyllische baaien. Maar ook de onderwaterwereld is een duik waard! Vanwege de heerlijke wind is het ook een ideale bestemming om te parasailen of te windsurfen.

Bonaire
Het eiland voor de rustzoeker maar ook een waar snorkel en duikparadijs! Geniet van de talloze baaitjes of bekijk flamingo’s in het Washington Slagbaai NP.

Curaçao
Curaçao heeft een rijk Hollands verleden, dit ziet u vooral terug in de taal en gewoonten. Maar ook in de architectuur van Willemstad. Ga shoppen in de gezellige winkelstraten of op de drijvende markt waar u overheerlijk fruit maar ook specerijen uit Zuid-Amerika kunt kopen. Ook een tocht per auto naar Westpunt is een aanrader.

Grenada
Grenada is een eilandengroep en de hoofdstad St. George’s heeft gezellige marktkraampjes met manden gemaakt van palmbladeren, tropische kruiden en vruchten. Een bezoek aan Fort George mag niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Grenada. Maar ook de prachtige baaien, witte zandstranden en schitterende koraalriffen voor de kust zijn zeker de moeite waard.

Cruise Zuidelijke Caribbean

Tobago
Een eiland met prachtige stranden! In de hoofdstad Scarborough heerst een gezellige sfeer met mooie winkels, gezellige restaurants en koloniale gebouwen. Vanaf Fort King George heeft u een geweldig uitzicht op de haven en de stad.

Barbados
Een eiland vol met grotten! In het oosten is de kust rotsachtig en het westen heeft schitterende zandstranden. Barbados is het eiland van de rum en “afternoon tea”.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?