Cruise Canada & New England

Ga op cruise langs de kust van Canada & New England en geniet van een schitterende tocht langs een rotsachtige kust, pittoreske vissersplaatsjes, schitterende bossen en historische steden.

Cruise naar Halifax tijdens uw cruise naar Canada & New England.
Halifax is de hoofdstad van Nova Scotia. Breng een bezoek aan het Maritime Museum of the Atlantic en bekijk de overblijfselen van de Titanic.

Peggy’s Cove heeft een rotsachtigekust met een schitterende vuurtoren. Geniet hier in een van de restaurants van overheerlijke krab!

De rotsachtige kust van Bar Harbor is bekend vanwege zijn kliffen en het Acadia NP.

Boston tijdens uw cruise naar Canada & New England.
De hoofdstad van de staat Massachusetts is Boston, één van de oudste en rijkste steden van Amerika. Er is een 4 km lange wandelroute “Freedom Trail” door de stad. Indien u deze route loopt wandelt u op uw gemak langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Rondom Faneuil Hall (voormalig marktgebouw) is het toeristische gebied met veel restaurants en winkels. Het Boston Symphonie Orkest en het Boston Ballet zijn wereldberoemd.

Cruises naar Canada & New England

Bij Newport kunt u de beroemde Cliff Walk wandelen, een schitterende wandeling langs de rotsachtige kustlijn. Ook zijn hier vele grote landhuizen welke u kunt bezoeken.

In een ongerept natuurgebied ligt Saint John. Het grootste getijdenverschil ter wereld zorgt ervoor dat biljoenen liters zeewater de Saint John River in stromen. Dit doet de stroming van de rivier van richting veranderen.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?