Cruise Hawaï

Cruise langs een snoer van prachtige eilanden in de Stille Oceaan.

Aloha Hawaï …….een droombestemming!

Hawaï is een boeiende mix van natuur en cultuur. De eilanden zijn door de loop der jaren ontstaan door vulkanische activiteiten. Ieder eiland heeft zo zijn eigen charme, geschiedenis en unieke karakter.

De ideale manier om alles te ontdekken is eiland hoppen door middel van een cruise Hawaï. Met een cruiseschip is eilandhoppen heel eenvoudig; u pakt 1 x uw koffers uit en geniet vervolgens van de eilanden waar het schip u naar toe brengt.

Cruise Hawaï

Bezoek oahu tijdens uw cruise Hawaï

Honolulu, op hoofdeiland Oahu, is een goede eerste kennismaking met de eilandengroep. Relax op Waikiki beach, breng een bezoek aan Pearl Harbor of ontdek per huurauto het eiland.

Vaar tijden uw cruise Hawaï langs Kauau

Het eiland Kauai is van een geheel ander kaliber. Hier geniet u van een spectaculaire kust bij de Na' Pali of de prachtige Waimea Canyon. Maak een boottocht op de Wailua rivier en vaar langs de Fantasy Island watervallen. Indrukwekkend!

Big Island mag u niet missen gedurende een cruise Hawaï

Hawaï eiland, wat beter bekend staat als The Big Island is grotendeels vulkanisch. Breng een bezoek aan de nog werkende, actieve, vulkaan Kilauea. Welke in het Volcano National Park ligt. Snuif de cultuur op bij de Polynesische tempels of op de meest heilige plaats van Hawaï; Pu'uhonua o Honaunau een plek waar opperhoofden begraven liggen.

Uiteraard is een bezoek aan Maui ook de moeite waard tijdens uw Hawaï cruise

Genieten met een grote G, daarvoor trekt u naar Maui. Zie de zon opkomen op de top van Haleakala of ga surfen in de spectaculaire golven van Ho’okipa Beach Park. Breng een bezoek aan het historisch dorpje Lahaina en maak een spectaculaire helikopter vlucht over het eiland.

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

Spectaculaire natuur

Cruise het hele jaar door langs de eilanden van Hawaï.

Bekijk hier een filmpje van een Mokihana helikopter vlucht.

Afvaarten

Het schip Norwegian Pride vaart wekelijks een Hawaï route vanuit Honolulu.
Vanuit de westkust van Canada en Amerika vertrekken meerdere rederijen richting Hawaï. Zo kunt u bijvoorbeeld vertrekken vanuit Los Angeles, San Francisco, San Diego, Seattle en Vancouver.

9 tot 12 daagse routes vertrekken vanuit de Westkust van Amerika en Canada en eindigen dan in Honolulu of u vaart vanuit Honolulu terug naar de Westkust. De oversteek naar Hawaï duurt zo’n 4 á 5 zeedagen.
Vanaf 15 dagen kunt u heen- en terug varen vanuit de Westkust van Canada en Amerika.

Reisperiode

Aangezien het schip Pride of America van NCL het hele jaar in Hawaï vaart zijn cruises Hawaï het hele jaar mogelijk.

Rederijen

3* + rederij: Pride of America van Norwegian Cruise Lines
4*/5* rederijen: Carnival Cruise Lines, Celebrity Cruises, Holland America Line, Princess Cruises en Royal Caribbean.
6* rederijen: Crystal Cruises en Regent Seven Sea

Hawaii cruise

 

Zoek op kaart?