Cruise Oostkust USA

Indien u kiest voor een cruise langs de Oostkust van de USA dan kiest u voor een route langs mooie steden maar ook wijngaarden, stranden en schitterende parken.

De meeste cruises langs de Oostkust van de USA beginnen bij New York. Bij vertrek vanuit deze fascinerende stad vaart u langs het vrijheidsbeeld en geniet u vanaf het schip van de indrukwekkende skyline van New York. Een cruise vanuit New York is ook goed te combineren met een paar dag verblijf in deze wereldstad.

Cruise langs de Oostkust van de USA vanuit New York.
“The Big Apple” of “the city that never sleeps” is een van de bekendste steden. Het is een stad met veel entertainment, een walhalla voor “shopaholics”, maar uiteraard zijn er ook veel bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Times Square en Central Park. Ook Musea zoals Moma en het Guggenheim museum zijn goed vertegenwoordigd. 

Vaar met uw cruiseschip naar Norfolk.
De waterstad Norfolk ligt aan de Elizabeth river, Chesapeake Bay. Nadat de stad in 1682 bijna volledig is afgebrand hebben ze de stad opnieuw opgebouwd. In het Nauticus interactive science and technology center ondek je meer over het zeevaartverleden en heden. U kunt zelfs aan boord van een van de grootste slagschepen ooit van de Amerikaanse marine. De oudste bewaard gebleven buurt is Freemason District. Wandel over de met keien bedekte straten en bezoek Moses Myers, één van de eerste bakstenen huizen van de USA. Ook Norfolk Botanical Garden is zeker een wandeling waard.

Cruises Oostkust USA

Boston bezoeken tijdens uw cruise.
De hoofdstad van de staat Massachusetts is Boston, één van de oudste en rijkste steden van Amerika. Er is een 4 km lange wandelroute “Freedom Trail” door de stad. Indien u deze route loopt wandelt u op uw gemak langs alle belangrijke bezienswaardigheden. Rondom Faneuil Hall (voormalig marktgebouw) is het toeristische gebied met veel restaurants en winkels. Het Boston Symphonie Orkest en het Boston Ballet zijn wereldberoemd.

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?