Cruise Westkust USA

Maak een cruise langs de ruige kustlijn van de Westkust van de USA en geniet van vele hoogtepunten!

Meestal vertrekt u vanuit één van de havensteden van Californië; San Fransisco, San Diego of Los Angeles richting de Mexicaanse Westkust.

Ga op cruise vanuit San Francisco.
San Francisco doet erg Europees aan en is gebouwd op verschillende heuvels tussen de Stille Oceaan en San Francisco Bay. Highlights zijn: “The Cable Car”, de heuevels Nob Hill, Russian Hill en Telegraph Hill. Een bezoek aan het gevangenis eiland Alcatraz is zeker een bezoek waard. Één van de bekendste gevangen die hier vast heeft gezeten is Al Capone. Bekijk de wereldberomede Golden Gate Bridge en het gezellige Fisherman’s Wharf met zijn vele winkels, galerieën en restaurants.

Cruise langs Los Angeles.
Los Angeles is de grootste stad van Californië en heeft 4 miljoen inwoners. De stad is bekend vanwege Hollywood (filmindustrie), bekende actrices zoals Mia Farrow en Marilyn Monroe zijn hier geboren. Uiteraard is Disneyland ook een van de highlights en moet u zeker de schitterende stranden van Malibu en Santa Monica bezoeken.

Cruises Westkust USA

San Diego tijdens uw cruise.
Meert uw cruise aan in de stad San Diego, breng dan een bezoek aan Sea World of San Diego Zoo. In de avond is het gezellig vertoeven in Gaslamp Quarter!

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?