Laat u betoveren door Zuid-Amerika

Laat uzelf meeslepen door de opgewekte en levendige cultuur van Zuid-Amerika, proef de sferen van de verloren wereld en dans op het ritme van de Samba en de Tango. Een Zuid-Amerika cruise staat garant voor een bijzondere belevenis met prachtige natuurschoon en heiligdommen, parel witte stranden en kristalhelder water.

Zuid-Amerika kent veel verschillende landschappen: de steppes van Patagonië, de regenwouden van Brazilië en de hoge bergtoppen van de Andes.
Gedurende een Antarctica cruise ziet u het schitterende poollandschap met uitgestrekte poolvlaktes en gigantische ijsbergen. Met een beetje geluk spot u walvissen, pinguïns of zeeleeuwen. 

Uw cruiseschip als ideale uitvalsbasis
Zuid-Amerika over land verkennen is geen comfortabele manier van reizen. Het continent is zeer groot en het wegennet en openbaar vervoer is onderontwikkeld.
Uw cruiseschip brengt u naar plekken waar u over land niet eenvoudig komt en waar niet veel overnachtingsmogelijkheden zijn. Uw luxe “hotel” brengt u in de buurt van de mooiste plekken. Met de excursies via de rederij, of op eigen gelegenheid ontdekt u dit fantastische continent.

U kunt in Zuid-Amerika cruisen naar de volgende bestemmingen:

Cruises naar Antarctica
Cruises naar de Amazone
Cruises naar Argentinië
Cruises naar Brazilië
Cruises naar de Galapagos Archipel
Cruises naar Patagonië

Zuid-Amerika

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?