Cruises Brazilië

Het grootste land van Zuid-Amerika, biedt een overvloed aan tropische regenwoud, fascinerende steden en een rijke cultuur. 

Reizigers kunnen genieten van een zonovergoten kust met duizenden eilandjes, kilometerslange stranden en geïsoleerde, door kokospalmen omringde baaien. De inwoners van Brazilië zijn goedlachs, zitten altijd om een praatje verlegen en zijn erg hulpvaardig, ook al spreken de meesten alleen Portugees.

De bekendste stad van het land is Rio de Janeiro. De stad heeft ongeveer 7 miljoen inwoners en is gelegen tussen bergen en de zee. Het leven concentreert zicht rond de fantastische stranden Copacabana en Ipanema. Het wereldberoemde Christusbeeld kijkt vanaf de top van Corcovado uit over de stad. Uiteraard is de stad ook bekend vanwege Carnaval!

Een bezoek aan de Amazone en de Pantanal mag tijdens uw reis aan Brazilië niet ontbreken. Het Amazonegebied en de gelijknamige, machtige rivier zijn legendarisch. Meer naar het zuiden ligt de Pantanal, een immens moerasachtig gebied met vissen, vogels en andere dieren. Tenslotte horen ook zeker de beroemde Iguaçu-watervallen op de grens met Argentinië op uw lijstje van plekken die u tijdens uw cruise wilt bezoeken. 

Brazilie

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op  Naar contactformulier

Zoek op kaart?