Cruises Galapagos archipel

Zo’n 100 km voor de westkust van Ecuador ligt de Galapagos archipel met zijn vulkanische oorsprong. Aangezien de eilanden nooit met het vasteland verbonden zijn geweest, zijn hier veel unieke planten en dieren te vinden. De dieren zijn ongelofelijk tam, want ze hebben geen natuurlijke tegenstanders.

U ziet hier de Galapagos-pinguïn (meest noordelijk voorkomende pinguïn), zeeleguanen die wel meer dan één uur onder water kunnen blijven en de zeldzame reuzenschildpadden. Een aparte verschijning zijn de jan-van-gent vogels met blauwe of rode poten en de opvallende Sally Lightfoot-krabben. Ook de onderwaterwereld is een droom voor menig duiker; manta’s, Galapagos haaien, witpuntrifhaaien en natuurlijk vele tropische vissen en zeldzaam koraal zijn hier goed vertegenwoordigd.

Galapagos

Cruise Galapagos

Unieke planten en dieren

 

 

Reisperiode

Rondom de Galapagos Archipel wordt het hele jaar gevaren.

Rederijen

Celebrity Cruises
Silversea Cruises

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?