Cruise Mauritius

Wuivende palmbomen, azuurblauw water en parel witte zandstranden: dat is Mauritius! Dit paradijs op aarde ligt in de Indische oceaan, ten oosten van Madagaskar.

Vanuit de haven Port Louis kunt u het heerlijke strand van Ville Valio Beach opzoeken of u bezoekt het Suikermuseum. De onderwaterwereld is overweldigend......snorkelen of duiken is hier zeker de moeite waard!

Port Louis heeft de afgelopen tijd veel nieuwe straten, gebouwen en een mooie promenade gebouwd. Vanuit de haven wandelt u langs de waterkant van Caudan, bekleed met oude kanonnen en er zijn vele winkels. Het koloniale verleden ziet u op Place D’Armes met het standbeeld van Bertrand François Mahé, omgeven door palmbomen. U kunt ook een bezoek aan Bazar Central met zijn Afrikaanse specerijen, groenten en fruit. Ook houtsnijwerk is hier te koop en een leuk souvenir om mee naar huis te nemen.

In het Suikermuseum ziet u hoe suikerrietstengels verwerkt worden en kunt u proeven van de heerlijke rum die van deze suiker gemaakt wordt.

Cruises Mauritius

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op met onze
Cruise-Specialisten
Vul het contactformulier in
wij nemen contact met u op

 

Zoek op kaart?