Australië & Nieuw-Zeeland

Staat bij menigeen op de bucketlist. Een combinatie van een cruise- en een landarrangement is ideaal om Australië te ontdekken. Geniet van de afwisseling van wereldsteden, schitterende natuur en verlaten stranden.

Ga hier direct naar de Australie & Nieuw-Zeeland afvaarten.

Australië

Sydney met het beroemde Sydney Opera House en Sydney Harbour Bridge is de oudste stad van Australië. Vergeet niet het bekende Bondi Beach ook een bezoek te brengen.

Cairns was vroeger een vissersplaatsje en inmiddels een paradijs voor toeristen vanwege de Great Barrier Reef met zijn adembenemende onderwaterwereld. Duikers en snorkelaars kunnen hier hun hart ophalen! Of bezoek u liever de oneindige outback van Australie?

Nieuw Zeeland

Voor liefhebbers van weidse landschappen, nationale parken, diepe fjorden en indrukwekkende natuur. De film Lord of the Rings is niet voor niets in Nieuw-Zeeland opgenomen!

Rotarua is op het Noordereiland gelegen en omringt door vulkanische activiteiten. Bekijk prachtige oranje en blauwgroene bronnen, ruik de doordringende zwavellucht van geisers en borrelende modderpoelen.

cruise Australie

De stad Auckland is de meest trendy en snelst groeiende stad. Hier woont een smeltkroes van Maori, Polynesiers, Eurpopeanen en Aziaten.

De Maori zijn de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland en bekend vanwege de permanente tatoeages op het lichaam en gezicht.

Neem contact op  Naar contactformulier
 

 

Zoek op kaart?