Cruise Pacific

Fiji met hagelwitte stranden en turkoois kleurige zee, de vulkaanpieken van Moorea, de bloemenvalleien van Bora Bora en de lagunes van Samoa.

De Polynesische eilanden zijn ontstaan door enorme onderzeese vulkaanuitbarstingen. Van de 118 Frans Polynesische eilanden zijn er 67 bewoond. In de lagunes rondom de eilanden ligt meer dan 2000 km aan kleurrijke koraalriffen met vele soorten vissen.

De bekendste eilanden in de Pacific zijn Paaseiland, Bora Bora en Tahiti.

Paaseiland ligt van de Polynesische eilanden het meest zuidelijk. Rondom het eiland staan honderden Moai (beelden). Van deze beelden, waarvan sommige eeuwenoud en immens groot zijn, is het een mysterie hoe ze zijn gemaakt. Daarnaast zijn er veel tombes en ruïnes op het eiland. In het museum in Hanga Roa kunt u enkele bijzondere beelden bekijken en meer informatie over de geschiedenis van het Paaseiland krijgen.

Bora Bora is ontdekt in 1772 en behoord tot Frans Polynesië. De uitgedoofde vulkaan (727 meter hoge Mount Otemanu) is omringd door lagune en rif. Geniet van de weelderige natuur en luxe resorts. Maak prachtige wandeltochten, ga duiken of kies voor de vele wateractiviteiten. 

Bergen, jungle en idyllische stranden, dat is Tahiti! Op dit eiland vind u de meest exotische bloemen op aarde. De Franse Schilder Paul Gauguin heeft hier niet voor niets een aantal jaren gewoond! Bergen, beekjes, watervallen en schilderachtige stranden typeren het landschap van Tahiti.

Cruises Pacific

Via het onderstaande zoekmenu kunt u cruises zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale cruise-aanbod. Cruise-Specialisten biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 
Neem contact op  Naar contactformulier

 

Zoek op kaart?